Biljetter till bortamatchen mot Juventus

Publicerad 25 november 2021 i Herr,Nyheter

Snart går det äntligen att köpa biljetter till bortamatchen mot Juventus. Läs den här texten noggrant för att veta mer om hur du säkrar en plats till årets sista match i Champions League.

Juventus – Malmö FF
Onsdag 8 december 18:45
Juventus Stadium

VIKTIGT! För att komma in på arenan måste du vara dubbelvaccinerad och kunna visa det med EU:s digitala covid-certifikat.

Gör så här för att köpa biljett

1.  Köp en voucher via den länk som kommer vid försäljningsstarten.

2. Skicka ett mail med ämnesrad ”Juventus” till biljett@mff.se med dina personuppgifter, se mer information längre ned. Ange dessa uppgifter för samtliga biljettinnehavare om du köpt flera vouchers.

3. Vi skickar e-biljett till dig via mail.

Så släpps biljetterna

På grund av dröjsmål hos den arrangerande klubben har vi inte fått möjlighet att starta biljettförsäljningen förrän nu. Vi beklagar de besvär detta innebär för våra supportrar.

Till följd av detta och en omfattande manuell administration kommer vi inte att kunna ha ett förturssläpp på det sätt vi egentligen önskar. Vi bedömer dock att de 1500 platserna kommer att vara tillräckliga för att möta efterfrågan. Biljetterna kommer att släppas i två steg:

1.  Förtursmöjlighet till årskortsinnehavare och medlemmar via mail fredagen den 26 november 11:00.

2. Allmänt släpp på mff.ebiljett.nu måndagen den 29 november 11:00.

Biljetterna kostar 330 kronor (både för ungdom och vuxen) och du kan köpa en voucher per medlemskap och årskort som du är registrerad på.

Vi kommer att börja sälja vouchers till den nedre sektionen, där det finns 762 platser. Biljetterna är numrerade och det är inte säkert att man i samma sällskap får platser bredvid varandra. Men på plats på läktaren går det att byta plats med andra. Det kommer dock inte att vara möjligt att ta sig mellan den övre och nedre sektionen på arenan.

Tänk på att biljetterna är personliga och du måste oavsett hur många vouchers du köper skicka in personuppgifter till MFF.

Skicka in kompletterande personuppgifter

När du köpt vouchers måste du skicka dina personuppgifter till MFF. Ange samtliga biljettinnehavares uppgifter om du köpt flera vouchers.

Direkt efter köpet ska du skicka följande i ett mail till biljett@mff.se med ämnesraden ”Juventus”:

1. Ordernummer från voucherköpet (står i vouchern som du får via mail direkt efter köpet)

2. Förnamn och efternamn (som det står i ditt pass)

3. Födelsedatum (åååå-mm-dd)

4. Födelseland (på engelska, ex. Sweden)

5. Land du nuvarande bor i (på engelska, ex. Sweden)

6. E-postadress

7. Telefonnummer (inkludera landskod, ex. +46)

När vi registrerat dessa uppgifter kommer vi att skicka ett mail till samtliga biljettinnehavare med en e-biljett som du skriver ut eller visar upp i mobilen vid inträde. Vänligen notera att det kan dröja innan detta sker.

Krav på covid-certifikat

För att komma in på arenan krävs EU:s digitala covid-certifikat och att du är dubbelvaccinerad.

swedenabroad.se kan du hålla dig uppdaterad kring inresereglerna.

Flaggor och banderoller

Om du vill ta med banderoller eller flaggor in på arenan måste dessa godkännas av de italienska myndigheterna i förväg. Skicka senast måndagen den 29 november ett mail till pierre.nordberg@mff.se med bilder, mått och information om materialet som flaggorna eller banderollerna är tillverkade av.

Frågor

Kontakta biljett@mff.se om du inte hittar svaret på dina frågor i den här artikeln.

huvudpartners

officiella partners