Biljetter till bortamatchen mot FC Midtjylland

Publicerad 21 augusti 2018 i Nyheter

MFF har tilldelats 594 biljetter till returmötet i play-off till Europa League. Biljetterna släpps med förtursmöjlighet till årskortsinnehavare och medlemmar onsdagen den 22 augusti klockan 18:00.

FC Midtjylland – Malmö FF
Torsdag 30 augusti 19:15
Arena Herning

Så köper du biljett
Biljetterna släpps till medlemmar och årskortsinnehavare i biljettluckorna på Stadion (ingång 51) onsdagen den 22 augusti klockan 18:00. Luckorna håller öppet så länge det finns folk i kö och biljetter kvar att sälja.

Ta med medlemskort/årskort! Du kan köpa en biljett per årskort/medlemskort och även köpa till andra om du med fysiskt kort eller scanningsbar bild på kortet kan styrka deras medlemskap eller årskortsinnehav – dock max fem biljetter. Om du är huvudmedlemmen i ett familjemedlemskap kan du köpa biljett till alla familjemedlemmar oavsett hur många ni är.

De biljetter som eventuellt kvarstår går till allmän försäljning i biljettluckorna torsdagen den 23 augusti klockan 10:00.

Priser
Vuxen: 215 kr
Ungdom (t.o.m. 15 år): 145 kr

Frågor
Kontakta biljett@mff.se

Res med MFF Support till matchen
MFF Support arrangerar resa till matchen och släpper biljetterna klockan 19.10 på onsdagskvällen. Besök www.mffsupport.com för mer information!

Vi har i dialog med FC Midtjylland önskat fler biljetter till MFF-supportrar till matchen. Denna dialog kommer att fortsätta och om vi skulle få tillgång till fler biljetter meddelas detta på MFF.se.

huvudpartners

officiella partners