Biljetter till bortamatchen mot Ballymena United FC

Publicerad 05 juli 2019 i Nyheter

Det står nu klart att Malmö FF ställs mot Ballymena United FC, från Nordirland, i den första kvalomgången till UEFA Europa League.

Den första matchen spelas på Stadion den 11 juli och returmötet en vecka senare, den 18 juli, på Ballymena Showgrounds. Avspark klockan 19:45 lokal tid, 20:45 svensk tid.

Malmö FF har tilldelats 541 biljetter till bortamatchen och försäljningen av vouchers startar på måndag den 8 juli klockan 10:00.

En voucher kostar 180 kronor + 20 kronors serviceavgift. Vänligen notera att de endast säljs online. Köpt voucher hämtas ut i MFF Shopen eller via Ticketmaster-ombud. Av tekniska skäl går det inte att använda vouchers som skrivits ut på egen hand.

Vi får tillgång till de riktiga matchbiljetterna den 11 juli och då går de till försäljning i MFF Shopen. Har man köpt voucher kan man byta den mot biljett i MFF Shopen fram till den 16 juli. Voucher kan även växlas mot biljett i anslutning till arenan på matchdagen.

Köp voucher

LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi informerade på medlemsmötet den 4 juli finns en enklare version av lojalitetsprogrammet på plats. Medlemskap, innehav av årskort och närvaro på hemmamatcher kommer att ge lojalitetsrankning.

Längre fram kommer det att finnas ett webbaserat lojalitetsprogram, där även bortamatcher och lösbiljetter kommer att räknas in. Vi använder oss inte av lojalitetsprogrammet till matchen mot Ballymena United FC då bedömningen är att biljetterna kommer att räcka.

huvudpartners

officiella partners