Biljetter till andra kvalomgången

Publicerad 13 juli 2022 i Biljett,Herr

Champions League-kvalet fortsätter med avancemang till andra kvalomgången. Så köper du din biljett till kvalmatchen på Eleda stadion. 

Onsdagen den 27 juli spelar vi hemma i andra omgången av Champions League-kvalet där vi möter litauiska Zalgiris Vilnius. 

FÖRTUR TILL ÅRSKORTSINNEHAVARE 

Alla årskortsinnehavare och de med sommarpaketet kommer att få förtur till sin plats från torsdag den 14 juli klockan kl.10:00. Biljettlänk och instruktioner kommer under eftermiddagen via mail. Förturen är öppen till och med söndag den 17 juli kl. 23:59.

Du kan även köpa din biljett i biljettluckan på Eleda Stadion som är öppen fredag 15 juli mellan kl 10:00 – 13:00

FÖRTURSMÖJLIGHET VIA MITT MFF

Biljetter släpps till användarna i Mitt MFF efter deras poängplacering. Hur många användare som ges förtursmöjlighet avgörs av antalet kvarstående biljetter efter årskortsinnehavarnas förtur. Vi rekommenderar att du som vill ha förtursmöjlighet genom Mitt MFF registrerar ett konto och dubbelkollar att din poängsumma är korrekt.

De som erbjuds förtursmöjlighet kommer att få ett mail där det finns biljettlänk och instruktion måndag den 18 juli kl.10:00. Förturen kommet att gälla till och med tisdag den 19 juli. 

Om du är medlem och vill tillgodoräkna dina poäng för medlemskapet i förturen måste du ha ett konto på Mitt MFF

Du som har årskortet Ståplats Allsvenskan kommer att få ett mail med biljettlänk först 18 juli klockan 10:00. Detta beror på att vi vill ge möjlighet att kunna köpa eventuellt kvarstående biljetter på ståplats. Detta kommer att gälla till och med tisdag den 19 juli. 

ALLMÄNT BILJETTSLÄPP

Resterande biljetter släpps till allmän försäljning på mff.ebiljett.nu onsdag den 20 juli kl. 13:00.

Biljettpriser

Matchen räknas in under kategori 1. Se lista över biljettpriser här.

BILJETTER TILL BORTAMATCHEN

Vi återkommer med information kring biljetter till bortamatchen så fort som möjligt.

Frågor

Hur många biljetter kan jag köpa?

Du som är årskortsinnehavare kan köpa lika många biljetter som antalet årskort du är registrerad på. Du som erbjuds förtur via Mitt MFF får tillgång till en biljett.

kan årskortsinnehavare få dubbel förtur?

Årskortsinnehavare och de som har sommarpaketet är garanterade en plats i samband med årskortsförturen. Därför inkluderas dessa inte i förturen för Mitt MFF vid hemmamatcher.

Hur fungerar förturen för familjemedlemmar?

Förtursmöjligheten avgörs av din individuella poängsumma. Därför måste alla medlemmar ha ett eget konto på Mitt MFF om de vill tillgodoräkna sig poäng för medlemskapet.

Vem kontaktar jag för frågor? 

Har du frågor kring biljetter kontaktar du biljett@mff.se

Om du har frågor kring Mitt MFF och inte hittar dina svar här kontakta vänligen mitt@mff.se

huvudpartners

officiella partners