Biljetter, köer och ståplats

Publicerad 28 april 2009

Köer har varit ett problem efter flytten till Swedbank Stadion. Nu har vi därför skaffat oss lite annorlunda rutiner för att det ska flyta smidigare.

Ska du helt undvika kö ska du betala biljetten via Internet och skriva ut den hemma. Alternativt hämta ut biljetten hos något ticnet-ombud (klicka på texten ”ombud” längst ned på sidan ticnet.se för att hitta ditt närmsta ombud) eller i vår shop fram till senast tre timmar innan avspark.

Matchdagen öppnar våra biljettluckor (Malmö Stadions sydsida) tre timmar innan avspark. Mot Gefle innebär det att de öppnar kl 16.00. Vi har sju luckor, tre för sittplatsbiljetter och fyra för ståplats, varav två för endast kontantbetalning. Dessutom kommer vi fålla upp så att själva kösystemet blir tydligare och skapar mindre irritation.

Vi slutar sälja ståplatsbiljetter vid matchstart. Om du anser att du inte kan se matchen från ståplats (pga av t.ex. köbildning i trappan) kan du lämna tillbaka din biljett i biljettluckorna senast 15 minuter efter avspark.

Inne på ståplats har det också blivit kö och trängsel. Främst beror det på att folk stannar vid ingångarna, istället för att sprida sig ordentligt. Kommer du tidigt kan du alltså hjälpa till genom att gå in på läktaren och ställa dig, istället för att stanna kvar vid ingången.

Tillsammans kommer vi lösa de här inkörningsproblemen, det är vi övertygade om. Tack för att ni visar tålamod!