Biljett och årskortsinformation gällande Malmö FF- DIF

Publicerad 10 oktober 2011

Matchen mellan Malmö FF och DIF spelas lördagen den 15 oktober klockan 11.00 på Swedbank Stadion. Här följer viktig information gällande biljetter och årskort.

Årskort
Alla med årskort till Malmö FF:s hemmamatcher tar bara med sitt årskort till matchen precis som vanligt. Årskortet är aktiverat.

Biljetter som årskort
För er som har fått biljetter istället för ett årskort till resten av säsongen: Ni måste visa upp biljetten mot Syrianska som bevis på att ni har ”årskort”. På dessa biljetter står det nämligen ”årskort”(till skillnad från en vanlig biljett). Uppvisandet av biljetten sker direkt vid insläppet men biljetten kommer inte att scannas eller rivas utan skall endast visas upp.

OBS! Glöm inte att spara biljetten till måndagens match mot Syrianska!

Årskort på södra läktaren
Hela södra läktaren kommer att vara avspärrad på lördag. Både övre och undre etage kommer att vara tom förutom den del som är reserverad åt DIF:s supportrar. Ni som har årskort på södra läktaren kommer att få ett erbjudande om att sitta på långsidan istället. Detta sker i samband med att ni anländer till entrén.

Ersättningsbiljetter
För alla som var på matchen och som har sparat sin biljett från förra mötet mot DIF, eller har någon annan form av bevis som styrker att ni var på matchen så utgår det en ersättningsbiljett till matchen på lördag. Ni kommer inte att kunna få samma plats men är garanterad biljett. Observera att ni som satt på södra läktaren kommer att bli erbjudna biljetter på långsidan. Ersättningsbiljetterna kan man hämta i MFF Shopen från och med onsdag klockan 10.00 till och med  fredag klockan 18.00* och i ordinarie biljettluckor från klockan 08.00 på lördag.

* Observera att man på torsdag efter klockan 16.00 och fram till matchstart endast kan hämta ut ersättningsbiljetter i biljettluckorna och inte i MFF Shopen för att det inte skall krocka med souvenirförsäljningen inför matchen mot BK Häcken.

Köp av biljetter
Inga biljetter kommer att säljas till matchen via ticnet.se eller deras ombud. Biljetter kommer att säljas i MFF Shopen från och med onsdag klockan 10.00 och i biljettluckorna från klockan 08.00 på lördag. Biljettpriset kommer att vara rabatterat på så sätt att matchen räknas som en kategori 1 match istället för kategori 2 som normalt gäller i matcher mot DIF.