Betala handpenning på årskorten till nästa säsong

Publicerad 22 september 2004

Malmö FF är mycket glada för allt stöd vi har fått från publiken under årets säsong och vill givetvis att så många som möjligt ska kunna och vilja förnya sina årskort.
Därför har vi naturligtvis lyssnat på synpunkterna om sista betalningsdag och utformat ett nytt alternativ som vi hoppas ska göra det möjligt för alla som vill att behålla sina nuvarande platser. Man betalar helt enkelt en bindande handpenning senast den 30 oktober.

Det har framförts önskemål från några av våra årskortsinnehavare om att få möjlighet att dela upp betalningen när man förnyar sitt årskort även om man inte använder erbjudandet från Stadshypotek. Önskemålen grundar sig på att informationen från Malmö FF upplevs ha kommit sent i förhållande till sista betalningsdag och att det kan vara svårt att betala hela beloppet med så kort varsel.

Vi har lyssnat på synpunkterna och utformat ett nytt alternativ som vi hoppas ska göra det möjligt för alla som vill att behålla sina nuvarande platser. Vi är mycket glada för allt stöd vi har fått från publiken under årets säsong och vill givetvis att så många som möjligt ska kunna och vilja förnya sina årskort.

De årskortsinnehavare som vill behålla sin plats men tycker det är svårt att betala hela summan i oktober får möjlighet att beställa sitt årskort och betala 500 kronor i handpenning senast 30 oktober och betala resterande belopp senast 31 december.

Möjligheten att betala handpenning kan utnyttjas genom att man tar sig till kansliet (Kulan) vid Malmö Stadion, fyller i en blankett och betalar handpenningen på plats senast den 30 oktober. Eftersom det krävs ett undertecknat avtal där villkoren för betalning av resterande belopp framgår finns tyvärr ingen möjlighet att teckna avtalet och betala handpenningen via inbetalningskort eller Internet.

Kansliet har öppet måndag-torsdag 08.00-16.30 och fredag 08.00-15.00

Vecka 44 (26 oktober-30 oktober) kommer vi dessutom att ha utökade öppettider:
tisdag-fredag 08.00-18.00 och lördag 10.00-12.00.