Berget: ”Cupen blir väldigt, väldigt viktig för oss”

Publicerad 31 oktober 2015 i Nyheter

Jo Inge Berget rev och slet i anfallet under hela matchen mot IFK Norrköping. Dessvärre gav det inte resultat. Efter matchen var den norske anfallaren besviken. 

– Det blev inte vad vi hoppades på. Vi känner att vi får en bra start, men det blir så klart svårt när vi får ett rött kort så tidigt. Likväl har vi flera bra chanser. Jag tycker att vi jobbar och sliter bra men när vi sen får ännu en utvisning blir det för tufft för oss, säger Jo Inge Berget.

Vad pratade ni om att förändra till den andra halvleken?

– Vi snackade om att vi måste gå högre upp. Även om vi hade en man utvisad kunde vi skapa chanser och hålla i bollen. Vi gör det bra för att bara vara tio man. Hade vi satt en av chanserna hade det blivit en annan match.

Berget var själv inblandad i MFF:s farligaste målchans under matchen. Efter drygt en timmes spel serverade han Tobias Sana med en vacker passning. Sana vände bort sin försvarare och sköt men skottet räddades av IFK Norrköpings målvakt.

– Jag ser att han är fri och han gör det bra. Det är en bra räddning av målvakten. Det är klart att man skulle gärna sett den gå i mål men det är som det är. Lite stolpe ut.

Inför den sista omgången låg MFF på en fjärdeplats i allsvenskan. Men på grund av dagens förlust och faktumet att IF Elfsborg vann sin match halkar MFF ner till en femteplats i tabellen.

– Vi klarade inte att stanna kvar på fjärdeplatsen. Det är tråkigt. Nu får vi vinna cupen och det blir väldigt, väldigt viktigt för oss.

huvudpartners

officiella partners