Bengt Madsen ställer inte upp för omval

Publicerad 14 januari 2010

Bengt Madsen har idag beslutat att inte ställa upp för omval i Malmö FF 2010.

– Hösten 2009 informerade jag valberedningen om att jag ville fundera över årsskiftet, om jag var beredd kandidera ett år till som ordförande i Malmö FF. Skall man åtaga sig ett ideellt arbete i vår fina förening måste man vara beredd avsätta mycken fritid, men man måste också brinna för uppdraget.

– Efter att ha fått distans till det gångna året känner jag nu att den brinnande lusten hos mig försvagats. Jag har därför meddelat valberedningen att jag efter 30 år i styrelsen, varav 10 som vice och 11 som ordförande, bestämt mig för att inte ställa upp för omval. Efter allt jag fått uppleva inom Malmö FF är det inte svårt påstå att MFF alltid förblir en del av mitt hjärta.

Bengt Madsen