Bemt fastighetsservice ny Officiell partner till MFF

Publicerad 31 januari 2016 i Nyheter

På bilden Nicklas Brannefalk och Michael Brannefalk från Bemt fastighetsservice, samt Niklas Söderström, Malmö FF.

Efter flera års gott samarbete väljer nu Bemt fastighetsservice att gå från Nätverkspartner till att bli Officiell partner till Malmö FF.

– Vi ökar nu vårt samarbete med MFF och ser fram emot att vara en Officiell partner till föreningen. För oss blir MFF en viktig del i vårt varumärkesbyggande, vi ser MFF som en stark och positiv kraft i samhället och vi vill gärna vara en del av detta, säger Michael Brannefalk, Bemt fastighetsservice.

– För Malmö FF är det glädjande att en Nätverkspartner i Bemt fastighetsservice ökar sitt engagemang ytterligare genom att bli Officiell partner till klubben. Självklart ser vi framemot ett långsiktigt och utvecklande samarbete för båda parter, säger Niklas Söderström, Malmö FF.

Fakta: Bemt fastighetsservice är ett teknik, service, entreprenad och konsultbolag och är representerade i Göteborg, Stockholm, Kristianstad med huvudkontoret i Malmö. Bemt fastighetsservice tillhandahåller heltäckande tjänster och produkter inom områdena ventilation, kyla, tryckluft samt service management. Kundbasen finns från industri, fastighetsbolag, kommunala och statliga bolag till rikstäckande kedjor.

huvudpartners

officiella partners