Beijmo om debuten: ”1-0 tidigt och sedan öser vi på”

Publicerad 18 augusti 2019 i Nyheter

I kvällens allsvenska match mot Falkenbergs FF gjorde Felix Beijmo debut i den himmelsblå tröjan.

I tisdags presenterades Felix Beijmo som ny MFF-spelare på lån från Werder Bremen. I kvällens match mot Falkenbergs FF kastades han direkt in i hetluften när han startade ute på högerkanten och spelade 78 minuter.

– Jättekul, jag är jätteglad över att ha fått göra min debut och jag är glad över att vi tog en så fin seger. Jag har bara fått positiva intryck under första veckan, det är en väldigt proffsig klubb. Jag är väldigt nöjd och tror att det bara kommer bli bättre framöver, säger Beijmo efter matchen.

Hade du räknat med att få spela så pass omgående?

– Det var förhoppningen, sedan är det klart att man måste se hur man ser ut på fystesterna och hur väl man kommer in i gruppen. Men det har känts bra redan från första dagen och jag var redo.

En bättre start än att ta ledningen med 1-0 redan efter sju minuter är också svårare att få i sin MFF-debut.

– 1-0 tidigt och sedan öser vi på, det är så det ska vara när MFF spelar hemma på Stadion. Vi ska så klart försöka göra så många mål vi kan, det kommer att bli viktigt med målskillnaden i slutet av säsongen.

– Jag försökte spela ganska enkelt, komma in i det och lära känna grabbarna. Jag är nöjd med min insats, men jag har mycket mer att ge.

Och redan på torsdag är det dags för ny match då Europa League-kval mot Bnei Yehuda Tel Aviv FC väntar på Stadion.

– Jättekul, det var en av anledningarna till att jag ville komma hit, för att få spela de internationella matcherna. Jag ser fram emot den matchen väldigt mycket och nu är det bara att åka hem, återhämta sig och ladda inför torsdag.

huvudpartners

officiella partners