Behrang Safari lämnar Malmö FF

Publicerad 15 juni 2008

Malmö FF och schweiziska FC Basel är överens om en övergång för Behrang Safari. Övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

Behrang Safari har utvecklats kontinuerligt sedan han som artonåring kom till Malmö FF från Lunds SK. Med sin snabbhet och fina teknik har han varit en viktig del av laget de senaste åren. Vi tackar honom för hans insatser i klubben som har inneburit över 100 A-lagsmatcher och önskar lycka till i FC Basel. Vi ser gärna att han i framtiden återvänder för spel i den himmelsblå tröjan.

Behrang Safari
”Det har alltid varit en pojkdröm att komma ut i Europa och spela fotboll och jag är mycket glad att ha fått möjligheten att göra det. Jag har haft sex bra år i Malmö FF och känner att det är lagom tid att ta nästa steg och se hur långt jag kan komma inom fotbollen. MFF har varit en mycket bra klubb att spela och utvecklas i och det är tack vare det jag känner mig redo att ta steget ut i Europa. Jag vill gärna tacka klubben och alla fans för den här tiden.”