BE-Group officiell sponsor även 2012

Publicerad 23 december 2011

BE-Group förlänger avtalet och kommer vara officiell sponsor till Malmö FF även 2012

– För oss på BE-Group är samarbetet med MFF en viktig del i vårt varumärkesarbete, säger Stefan Eklund, VD för BE Group Sverige. Vi ser fram emot ännu ett bra år med events och aktiviteter tillsammans med våra kunder och samarbetspartners i den härliga miljön som Swedbank Stadion erbjuder.

MFFs sponsorstruktur är ensam i sitt slag i Sverige. Från tiden på Malmö Stadion, där inte mindre än 144 olika företag syntes på skyltar runt om arenan, har man kraftigt begränsat antalet på Swedbank Stadion. Istället får varje företag på officiell nivå en mycket större och effektivare exponering samt en meny av helt andra värden. I dagarna blev det klart att vår partner BE-Group förlänger sitt avtal som officiell sponsor till att gälla även över 2012.

– Vi är mycket glada över det här, säger MFFs Försäljningschef Magnus Svensson. Det är alltid extra roligt när en befintlig partner förlänger. Det är ett kvitto på att de får ut vad de ska av sitt partnerskap och det är såklart det viktigaste för oss. Att vi inte bara säljer in utan levererar också.

BE-Group är ett av norra Europas ledande handels- och serviceföretag inom stål och aluminium. Man erbjuder en helhetsstrategi för att leverera produkter och tjänster och i det arbetet ser man partnerskapet med MFF som en tillgång.

Vi önskar BE-Group ett framgångsrikt 2012 och ser fram emot ännu ett år tillsammans.