BE Group ny samarbetspartner till MFF

Publicerad 07 februari 2011

MFF har glädjen att presentera BE Group som ny Officiell sponsor inför säsongen 2011.

Det känns väldigt positivt att BE Group, som ett av Malmös stora industriföretag, återupptar samarbetet med Malmö FF inför den kommande säsongen. Samarbetet ska bidra till att offensivt bygga BE Groups varumärke. Vi ser fram emot exponering i en fantastiskt fin fotbollsarena och dessutom många aktiviteter och events tillsammans med kunder och samarbetspartners, säger Stefan Eklund, VD för BE Group Sverige.

För MFF är det åter ett styrkebesked att BE Group ser vinsterna i ett sponsorskap. MFF ligger redan i Sverigetopp när det kommer till affärsrelationer och sponsoråtaganden och det här innebär att ytterligare ett stort företag ser MFF som en viktig kanal för att stärka sin position och nå ut med sitt budskap. 

– Vi kan genom Swedbank Stadion ge betydligt bättre värden till våra partners än vad vi kunde förr, såväl när det kommer till exponering som till representation och affärsverksamhet. BE Group har sett detta och det är mycket glädjande för oss, säger Malmö FF:s Försäljningschef Magnus Svensson.

BE Group blir som Officiell sponsor en av MFFs större samarbetspartners.