Bara ståplats kvar mot HIF – Bra tryck efter biljetter till IFK Göteborg

Publicerad 27 april 2011

Till derbyt mot HIF är det i princip bara 3000 ståplats kvar. Till måndagens match mot IFK Göteborg är 14 000 sålda passerade.

Den fina inledningen på säsongen blandat med härligt väder och ett allmänt stort sug för fotboll syns i biljettförsäljningen. Med bara en månad kvar till derbyt mot HIF är det bara ståplats kvar. Det kan komma att släppas enstaka sittplatser framöver, och det finns ett par loger kvar, men i övrigt är det ståplats som gäller. Nu har också försäljningen till mesta mästarmötet mot IFK Göteborg på måndag tagit fart.

Idag, onsdagen den 27 april, har vi passerat 14 000 sålda och att intresset är stort märktes tydligt när Sydsvenskan släppte sina biljetter till matchen.

– De tog helt slut, och det är första gången i år, säger Per Welinder, kommunikationschef. Det känns som att tempen stiger för varje dag.

Även bortalaget kommer med större följe än vid de tidigare matcherna i år.

– Vi väntar runt 5-600 från Göteborg, så det blir första gången i årets Allsvenska där vi har ett riktigt bortafölje, säger Patrik Jandelin, evenemangsansvarig.

Kom ihåg att matchen flyttats till kl 20.00. Med tanke på att vårruset springs arrangeras samma kväll, rekommenderas förköp och att man kommer åtminstone en halvtimme tidigare än normalt.