B-laget vann trots allt

Publicerad 18 augusti 2003

Med en minamal och ungdomlig trupp åkte Malmö FF till blekinge för en tuff match mot svåra Mjällby. Det blev seger med 1-0.

I morse talades det om att inga spelare med A-lagsrutin skulle medverka i kvällens B-lagsmatch.

Riktigt så illa blev det inte, Lee Baxter och Billy Berntsson deltog, men nästan. Resten var U-spelare som dessutom har en ordinarie U-match på schemat imorgon.

Med elva man och tre avbytare där den tredje i själva verket är Anders Palmér kunde Malmö FF ändå lägga sin fjärde raka seger till handlingarna.

Anders Palmér:
”All heder åt killarna. Man kan inte bara gömma sig bakom en ung ålder. Är man duktig skall man spela. Det är oerhört nyttigt för killarna att reda ut detta. Vi gör en bra första halvlek och skapar mycket chanser men lyckas inte få in bollen. I andra kommer Mjällby mer och mer in i matchen så det kändes skönt när vi får 1-0 efter 75 minuter. Lee är duktig och backlinjen är stabil. Det är inte bara fjärde vinsten utan även fjärde matchen utan ett insläppt mål. Det kan bli tufft för U-killarna. Redan imorgon är det match mot Gunnilse”