B-laget slog KFF med 4-1

Publicerad 16 juli 2002

Det blev en överlägsen seger för B-laget. redan efter två minuter tog man ledningen och efter 3-1 slog man av på takten och bevakade ledningen.

Kalmar FF B- Malmö FF B
1-4(1-2)

Målskyttar:
1-0 2 min Mats Lilienberg
1-1 3 min Fredrik Persson
2-1 20 min Markus Rosenberg
3-1 55 min Mats Lilienberg
4-1 85 min Bovar Karim

Anders Palmér:
Vi spelade en otroligt fin anfallsfotboll. Ytterbackarna gick med upp hela tiden och skapade tryck mot Kalmarförsvaret. Det var stor skillnad mot senaste matchen. Hela laget gjorde en bra insats men de båda anfallarna och innermittfältet vill jag geett extra plus. Bovar Karim kom in när det var 20 minuter kvar och målet var snyggt. En bra individuell prestation. Nu ligger vi tvåa i tabellen två poäng efter Mjällby men har två matcher mindre spelade.