B-laget mot TFF

Publicerad 28 maj 2007

Labinot Harbuzi och Christian Järdler är tillbaka i matchspel, bägge startar i det B-lag som åker söderut i eftermiddag för att möta Trelleborg. En som får vänta ännu lite till på comeback är Niklas Skoog.
– Med kommande period i sikte väljer vi att ha lite extra säkerhetsmarginal med Niklas, säger Alf Westerberg.

Startuppställning:

Jasmin Sudic, Daniel Theorin, Gabriel, Christian Järdler

Marcus Pode, Robin Nilsson, Labinot Harbuzi

Elvir Biberic

Guillermo Molins, Agon Mehmeti

Bänk: Festim Bytyqi(mv), Mak Dzonlagic, Erdin Demir, Adam Weiszewski, Christoffer Lundin.

Två skade- och otursförföljda spelare gör ännu en comeback, medan en tredje får vänta. Christian Järdler är tillbaka efter den otäcka smällen i ansiktet han fick i cupmatchen mot Landskrona, och Labinot Harbuzi är åter skadefri och har tränat fullt ut med laget ett par dagar. Niklas Skoog, också i full träning med laget, får däremot vänta lite till.
– Med kommande period i sikte väljer vi att ha lite extra säkerhetsmarginal med Niklas. Det är viktigt att han verkligen är genomtränad innan han går in så vi inte får några följdskador på honom. Christian mådde ganska illa dygnen efter landskronamatchen men har sett bra ut därefter, säger Alf Westerberg.

Alf kommer inte själv att coacha B-laget i dagens match mot TFF borta, då han är utsänd på det viktiga spionuppdraget Halmstad-Brommapojkarna, det vill säga kommande två allsvenska motståndare. Istället blir det juniorlagets tränare Leif Engqvist som leder B-laget.
– Han är med på alla matcher, och hälften av spelarna är ju hans ändå… säger Alf.
Näranog; 3 juniorer från start och hela bänken.

/Tobias Christofferson