B-laget mot Mjällby

Publicerad 12 juni 2006

…och jodå, bägge provspelande brassarna är med från start. Liksom Jonas Sandqvist och Christian Järdler, som därmed gör comeback efter sina skador. I övrigt prioriteras matchtid för backlinjespelare – också på mittfältet.

Mjällby AIF B – MFF B. Tid: tisdag 13 juni 18:00. Plats: Strandvallen

Startuppställning
Jonas Sandqvist

Niklas Hansson, Raoul Kouakou, Gabriel, Christian Järdler

Andreas Wihlborg, Tobias Nilsson, Marcus Pode, Glenn Holgersson

Rawez Lawan, Alexandre Silva Gabriel

Ersättare: Niclas Hammer (mv), Anes Mravac, Robin ”Tomelilla” Nilsson, JoakimPersson, Guillermo Molins.

– Ett positivt första intryck. Vi hade ett längre spelpass på träningen i förmiddags, och de klarade sig bra. Det är en ny miljö och det tar förstås tid för dem att acklimatisera sig – med de har i alla fall inga problem med värmen! säger Alf Westerberg i en första kommentar om de två provspelande brasilianerna Gabriel, mittback och Alexandre Silva Gabriel, forward.
Bägge matchas från start när B-laget drar sig nordösterut onsdag eftermiddag för att möta Mjällby.

I B-laget också glädjande comeback för Jonas Sandqvist och Christian Järdler. Anders Andersson och Niklas Skoog däremot har bägge varit i full fotbollsträning men bedöms ännu ej redo för matchspel. I övrigt besväras Labinot Harbuzi av en ömmande ljumske och Daniel Sliper av en baksida.

– Nästan en andra backlinje… Vi har många försvarsspelare tillgängliga som behöver spela match och därför har vi i första hand vi valt dem. Glenn Holgersson har spelat yttermittfältare tidigare, och Andreas Wihlborg är i princip tvåfotad, så en position till höger är inget problem för honom, säger Alf Westerberg om mittfältsnomineringen.

Fotnot: Denna match står i spelschemat felaktigt aviserad på grund av ett tryckfel i SvFF:s trycksaker – matchen har alltså inte flyttats.

/Tobias Christoffersson