B-laget mot Kalmar

Publicerad 13 september 2006

Ett ungt B-lag möter Kalmar FF borta i eftermiddag. Sex juniorer spelar tillsammans med bland andra Håkan Svensson i mål och Labinot Harbuzi i mittfältsspets.

Kalmar FF B – Malmö FF B, onsdag 13 september 17:00.

Startelva:

Håkan Svensson

Philip Milenkovic, Johan Nilsson Guiomar, Anes Mravac, Marcus Westerlund

Joakim Nilsson
Robin Andersson, Robin ”T” Nilsson
Labinot Harbuzi

Edward Ofere, Guillermo Molins

Ersättare: Festim Bytyqi, André Jönsson, Robin ”M” Nilsson, Christoffer Lundin.

Joakim Nilsson spelade sista tjugo minuterna i gårdagens derby, vilket inte hindrar honom från att starta i dagens B-lagsmatch mot Kalmar FF. Detsamma hade sannolikt gällt Emil Hallfreðsson, men han hade problem med magen både under och efter matchen igår och kan inte vara med. Yksel Osmanovski besväras fortfarande av sin onda fot, och Anders Andersson var i och för sig i full fotbollsträning idag, men är efter 10 dagars skadefrånvaro inte redo för match.

Så, det är bara att fylla på med juniorer istället. Sex stycken i startelvan är en mer än det hittills yngsta laget, i matchen mot Landskrona i våras (1-1).
– Då gick det riktigt bra, och jag hoppas på en liknande match idag. Det ska bli intressant att se hur de unga klarar av spel på den här nivån. Kalmar har ett erfaret spelarmaterial, så det blir en tuff uppgift för oss att möta dem, säger Alf Westerberg inför matchen.

På bänken gör junioren Christoffer Lundin, född -89 debut i B-laget. I J-laget har han framför allt spelat högerback.

/Tobias Christoffersson