B-laget mot BoIS

Publicerad 17 oktober 2006

Sugen på att se fler tvåfotare från Labinot Harbuzi? Eller vad Guillermo Molins och IFK Malmös Daniel Jovanovic kan hitta på tillsammans på topp? Eller hur Daniel Sliper utvecklats i Falkenberg? Chans finns i eftermiddagens B-lagsmatch mot Landskrona BoIS. Avspark plan 2 16:30.

Malmö FF B-Landskrona BoIS B 17 oktober 16:30, Stadionområdet Plan 2,

Startelva:

Håkan Svensson

Anes Mravac, Johan Nilsson Guiomar, Niklas Hansson, Tobias Nilsson

André Jönsson, Joakim Persson, Labinot Harbuzi, Daniel Sliper

Guillermo Molins, Daniel Jovanovic

Ersättare: Festim Bytyqi, Philip Milenkovic, Robin ”T” Nilsson, Robin ”M” Nilsson, Robin Andersson

Det är onekligen en spännande B-lagsuppställning som är uttagen till eftermiddagens match mot Landskrona BoIS. På topp får så Guillermo Molins genomföra sin trippel MFF-matcher – SM med J-laget i söndags, allsvenskt inhopp med A-laget igår och nu B-laget från start – på tre dagar, och han får en intressant anfallskollega: IFK Malmös Daniel Jovanovic som tas in för provspel. Inget mer än en titt i dagens match är bestämt, men kanske kan det blir några träningar också längre fram – åtminstone.

På mittfältet får Labinot Harbuzi starta centralt, med så många viktiga matchminuter som möjligt att tillgodogöra sig, och till vänster är Daniel Sliper hemma på besök. Han har varit utlånad till Falkenberg sedan i somras och spelat regelbundet i Superettan – senast mot Landskronas A-lag häromdagen.

Detta är årets näst sista B-lagsmatch. Den återstående, tidigare inställda bortamatchen mot HIF är nu preliminärt bestämd att spelas den 8 november.

/TC