Även P16 ångar på

Publicerad 13 augusti 2007

Efter segern i Lyngby Cup så hann Malmö FF P16 med att möta IF Lödde i DM(seger 2-0) innan det var dags för seriefinal i pojkallsvenskan Östra Götaland.

Motståndare var Husie IF som hängde med i en halvlek men som sedan inte kunde stå emot de suveräna serieledarna. Mötet slutade 9-1 till Malmö FF.

Kommentar
Seriefinal i Pojkallsvenskan Östra Götaland, ettan mot tvåan i serien. Jämn matchinledning med några chanser åt båda lagen innan Mamet gör ettan framspelad av Marko.

Tvåan kommer efter matchens snyggaste anfall och inlägg av Muamet som nickas i mål av Marko.Därefter försvarar sig Husie bättre och kommer in i matchen.

Deras 2-1 mål blir en väckarklocka för våra spelare och resten av matchen är det bara frågan hur stor segern ska bli.

Det blir tillslut nio mål fram men om inte Husies målvakt räddat en handfull friläge kunde det blivit ännu mer.

Återigen en stabil laginsats där vi avgör i andra halvlek utan att visa några trötthetstecken.
Ny toppmatch på onsdag då vi möter Lunds BK på Rosengård S 19.00.