Flickor B: födda 89 eller senare
Flickor C: födda 91 eller senare
Flickor D: födda 93 eller senare

Här är reglerna som måste följas

I Svenska FF:s Five-a-side-regler gäller samt Skånes FF:s tävlingsbestämmelser, med följande tilläggsbestämmelser:

Antal spelare
Laget består av målvakt, fyra utespelare och maximalt fyra avbytare. Man får lov att anmäla hur många spelare som helst i varje lag och skifta mellan matcherna. Observera att five-a-side spelas utan harpun

Speltid
1x 14 minuter

Planen
Handbollsplan med mål i storleken 5 x 2 meter . Planen begränsas av linjer , ej sarg.
Bollen är av vanlig five-a-side storlek.

Tvådomarsystem tillämpas.
Domarna ansvarar för speltid och utvisningstid

Utvisning
Två varningar under en match medför utvisning för resten av matchen. Grov förseelse ger utvisning direkt .Utvisad spelare får inte återinträda i matchen. Däremot får en avbytare sättas in efter två minuter. Spelare som utvisats får ej deltaga i sitt lags nästkommande match i turneringen och kan åläggas ytterligare bestraffning av Skånes FF

Avbrott i spelet
Domaren bestämmer ”med stopptecken ” då tiden skall stoppas. Detta sker vid skada eller då bollen spelas upp på läktaren och domaren bedömer att det tar lång tid innan spelet åter sätts igång.

Förlängning
Om slutspelsmacther är oavgjorda vid full tid tillgrips förlängning. Förlängningen inleds med att domaren släpper ned bollen på mittpunkten och pågår tills ett av lagen har gjort mål . När förlängning har pågått i två minuter utan att ett avgörande har skett avbryts spelet , varvid en spelare från vardera laget lämnar planen. Om avgörande ej skett etfer ytterligare två minuter avbryts spelet på nytt , varvid ytterliggare en spelare från vardera laget lämnar planen. Därefter fortgår matchen med vardera laget bestående av målvakt, två spelare och maximalt sex avbytare tills avgörande sker. Efter varje reducering av lagen startar spelet genom att domaren släpper ned bollen på mitt punkten. Observera att utvisning medför att laget som drabbas av utvisning får spela med färre spelare under förlängningen.