Årsmötesinformation

Publicerad 16 februari 2011

Nästa fredag, den 25 februari kl. 19:10, är det som bekant årsmöte i Restaurang 1910, Swedbank Stadion (ingång 51). Nedan följer lite information i korthet.

Handlingar till årsmötet
Verksamhets- och förvaltningsberättelse, revisionsberättelse, styrelsens och valberedningens förslag samt inkomna motioner med styrelsens yttrande kommer att presenteras här på mff.se på fredag.

Landgång
Efter årsmötet kommer vi, som traditionen bjuder, äta landgång och idag är det ju sista dagen att beställa. Har du inte haft möjlighet att köpa din biljett på Olearys kan du sätta in 140 kr på bankgiro 281-8615 idag. Glöm inte att ange ditt namn och ”Förtäring årsmöte”. Vid bankgiroinbetalning hämtas biljetten i samband med årsmötet. I de 140 kronorna ingår landgång, lättöl/vatten, kaffe/te och kaka.

After work på Olearys
Passa på att äta en bit mat innan årsmötet. Olearys erbjuder dig som MFF-medlem 15 procent rabatt på mat och dryck mellan 16:00-18:30. Vänligen ta med ditt medlemskort.

MFF-aren
En hel del av våra medlemmar har redan hämtat sin årsbok MFF-aren i MFF Shopen, men för er som inte har den möjligheten går det även bra att hämta den innan årsmötet uppe i Restaurang 1910. Om du vill ha MFF-aren hemskickad går det så klart också bra (60 kr i självkostnadspris för portot). Vänligen kontakta Peter Åhlander, medlemsansvarig, på e-post medlem@mff.se eller telefon 0708-496713.

I boken kan du bl.a. läsa om Daniel Anderssons tionde säsong i MFF som ledde till guld, Ivos genombrott och Roland Nilssons kommentarer till alla de allsvenska matcherna. Boken illustreras med mycket bilder från bl.a. vårt 100-årsfirande den 24 februari, GULD-festen på Stortorget i november och, så klart, alla de fantastiska tifona. Som vanligt innehåller boken en genomgång av alla våra ungdomslag samt en hel del statistik.

Trevlig läsning!