Årskortsinnehavare erbjuds besök på Swedbank Stadion

Publicerad 13 oktober 2008

Har du årskort i år? Har du anmält ditt intresse att förnya ditt årskort till nästa säsong?
Då har du chansen att se ”din” plats live lördagen den 25 oktober. Malmö FF öppnar för några timmar upp Swedbank Stadions läktare till er för en förhandstitt.

Endast läktarna
Eftersom Swedbank Stadion fortfarande är en byggarbetsplats vill vi påpeka att det inte är någon rundvandring i traditionell stil utan endast läktarna där man skall sitta eller stå är öppna.
Anledningen till det ”öppna huset” är att vi vill erbjuda årskortsinnehavarna att få en uppfattning om hur era erbjudna platser är i verkligheten.

Kom i tid, var beredd på köer
Evenemanget kommer att bli välbesökt så vi ber er att ta er det brev med platsnummer som ni fått då vi inte kommer att kunna ge alla den typen av personlig service som exempelvis var man sitter.

Samling sker på ”torget” mellan Malmö Stadions södra läktare och Peabs byggbodar. Vi har öppet mellan 10.30-13.30.

Var beredd på att det kan bli långa köer och vi kan av säkerhetsskäl bara ta in ett begränsat antal personer åt gången!

Rullstolsplatser
Ni som bokat Rullstolsplatser kommer att bli kontaktade personligen.

OBS! Detta ”öppna hus” gäller endast årskortsinnehavare hos Malmö FF. Medtag årets årskort eller det brev du fått gällande din plats på Swedbank Stadion för att styrka ditt inträde!

Information via e-post
Malmö FF kommer under veckan även att skicka ut ett e-postmeddelande till alla som tackat ja till årskort för 2009,och uppgett en e-postadress, där vi erbjuder dem ett besök på Swedbank Stadions läktare.

Även bilder på hemsidan
För er som inte har möjlighet att besöka Swedbank Stadion lördagen den 25 oktober så kommer det inom kort att på Swedbank Stadions hemsida finnas bilder tagna från varje enskild sektion. Här kommer man att få en bra uppfattning om hur bra man ser oavsett var man sitter eller står.

Information på hemsidan och matchprogram
För att nå dem som inte har uppgett en e-postadress går informationen ut här på hemsida i och med detta samt i matchprogrammet mot AIK.

Medlemmar
Precis som utlovats så kommer Malmö FF:s medlemmar att bli erbjudna en större rundvandring på Swedbank Stadion lite längre fram då mer av utrymmena är färdigställda.

Klubbstolar
Även de företag, och privatpersoner, som köpt klubbstolar kommer att bli erbjudna en separat rundvandring lite längre fram.