Årskorten för 2010 är släppta!

Publicerad 03 december 2009

Från och med lördagen den 5/12 klockan 10.00 är MFF Shopen i Swedbank Stadion öppen för årskortsförsäljning för alla.
Välkomna att boka sittplatser till Malmö FF:s hemmamatcher under jubileumsåret 2010.

Alla befintliga årskortshavare har nu haft möjligheten att både förlänga och byta plats så nu är det fritt fram för alla att boka årskort. Det finns många bra platser kvar så passa på att titta in i MFF Shopen.

I MFF Shopen kommer det att finnas en stor skiss över Swedbank Stadion där du kan se vilka sektioner som finns samt senaste nytt om vilka platser som fortfarande är lediga.

Finns det plats där jag önskar sitta?
Självklart vill vi att ni skall få den plats ni önskar på Swedbank Stadion men då en hel del är uppbokat (i synnerhet ju närmare mitten man önskar sitta) kan vi dessvärre inte garantera detta. För att ta reda på var på stadion de olika sektionerna finns ber vi er följa länken här http://www.mff.se/Ga_Pa_Match/Biljetter_och_arskort.aspx

Klubbstol
Om du är intresserad av en Klubbstol på sektion 31-33 eller 45-47 ber vi dig vänligen ta kontakt med Hasse Mattisson 040-326698 hasse.mattisson@mff.se, Niklas Söderström 040-326630 niklas.soderstrom@mff.se eller Daniel Steen-Möller 040-326696 daniel.steen-moller@mff.se

Sjungande sittplats
Sjungande sittplats på Swedbank Stadion är sektioner avsedda för supportrar som vill ha en fast plats men som ändå vill ha möjlighet att stå upp och sjunga under matchens gång. På sjungande sittplats på Swedbank Stadion är det med andra ord fullt acceptabelt att stå upp under matchen. Det måste du således vara medveten om och acceptera i fall du vill köpa årskort till dessa sektioner.