ÅRSKORT 2022

Med ett årskort säkrar du din plats till alla våra hemmamatcher i Allsvenskan. Dessutom får du förtur till eventuellt Europaspel och flera andra fördelar.

SÅ KÖPER DU ÅRSKORT

Du köper ditt årskort på mff.ebiljett.nu .

Detta ingår i Årskort 2022

– Din plats till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

– Förtur till biljettköp vid eventuellt Europaspel. Tänk på att du dock inte är garanterad din vanliga plats om UEFA är matcharrangör.

– Möjlighet att köpa biljetter till hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel till halva priset.

– Årskortskväll i MFF Shopen med aktiviteter och bra erbjudanden.

MER MFF PÅ ÅRSKORTET

Nu kan du som köper årskort till herrlaget välja att ta del av hela Malmö FF. Följ vår historiska resa mot toppen genom att köpa till ett årskort till damlaget för 299 kr (ordinarie pris 450 kr). För ungdom kostar det 149 kr (ordinarie pris 225 kr).

MFF:s årskort är digitala för att förenkla för dig och göra det lättare för oss att ge dig bra service. Om du ändå vill ha ett fysiskt årskort kan du beställa det till en kostnad av 30 kr. Detta går inte att beställa i efterhand.

Du får upp tillvalen i samband med att du köper ditt årskort.

SEKTIONER OCH PRISER

Presentkort

Genom att köpa ett presentkort till MFF på AXS kan du antingen betala för förnyelse eller ett nytt årskort. Det finns också gåvobevis att ladda ned för dig som vill paketera det snyggt.

Övrigt

DELBETALNING MED KLARNA

Via Klarna kan du välja att delbetala ditt årskort. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att veta vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här.

KOMMUNIKATION VIA E-POST

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss om den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

SKICKA VIDARE DIN ÅRSKORTSPLATS

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

FÖRLORAT KORT

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

FRÅGOR & SERVICE

Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS för support.

Har du inte fått svar på din fråga om årskort på den här sidan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

Årskort Dam

Var med på den historiska resan mot toppen! Med ett årskort till damlaget har du inträde till samtliga hemmamatcher i Division 2.

Pris

Vuxen: 450 kronor
Ungdom: 225 kronor

MFF:s årskort är digitala för att förenkla för dig och göra det lättare för oss att ge dig bra service. Om du ändå vill ha ett fysiskt årskort får du upp det som ett tillval och kostnaden är 30 kr. Det går inte att beställa ett fysiskt årskort i efterhand.

huvudpartners

officiella partners