ÅRSKORT 2022

Med ett årskort säkrar du din plats till alla våra hemmamatcher i Allsvenskan. Dessutom får du förtur till eventuellt Europaspel och flera andra fördelar.

Detta ingår i Årskort 2022

– Din plats till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

– Förtur till biljettköp vid eventuellt Europaspel. Tänk på att du dock inte är garanterad din vanliga plats om UEFA är matcharrangör.

– Möjlighet att köpa biljetter till hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel till halva priset.

– Årskortskväll i MFF Shopen med aktiviteter och bra erbjudanden.

MER MFF PÅ ÅRSKORTET

Nu kan du som köper årskort till herrlaget välja att ta del av hela Malmö FF. Följ vår historiska resa mot toppen genom att köpa till ett årskort till damlaget för 299 kr (ordinarie pris 450 kr). För ungdom kostar det 149 kr (ordinarie pris 225 kr).

Du har också möjlighet att köpa ett abonnemang på MFF Play Premium för hela 2022 för 889 kr (ordinarie pris 1188 kr). Här får du bland annat ta del av livesända matcher och exklusivt innehåll kring allt som rör MFF.

MFF:s årskort är digitala för att förenkla för dig och göra det lättare för oss att ge dig bra service. Om du ändå vill ha ett fysiskt årskort kan du beställa det till en kostnad av 30 kr. Detta går inte att beställa i efterhand.

Du får upp tillvalen i samband med att du köper ditt årskort.

Datum för årskortssläpp

27 oktober startar förnyelsen för årskortsinnehavare. Här har också supportrar med Slutspurtspaketet möjlighet att omvandla sin plats till ett ordinarie årskort för 2022. Förnyelsen pågår till och med den 17 januari 2022.

5 november släpps årskort till damlaget. Mer information här.

1 februari släpps årskorten till allmän försäljning.

Förnya ditt årskort

Ett stort tack till alla er som varit med oss så här långt i år! Nu kan du säkra din plats till säsongen 2022. Priset är oförändrat och förnyelseperioden sträcker sig till den 17 januari. Här kan också alla med Slutspurtspaketet omvandla sin plats till ett ordinarie årskort för 2022.

Biljettluckorna på Eleda Stadion kommer att ha öppet 29 oktober kl 12:00–15:00 och 30 oktober kl 10:00–13:00 för dig som vill ha hjälp att förnya årskortet på plats.

SEKTIONER OCH PRISER

Frågor & svar

Hur förnyar jag mitt årskort?

Från och med onsdagen den 27 oktober klockan 14:00 kan du förnya ditt årskort hos MFF:s biljettleverantör AXS.

1) Skriv in din e-postadress och ditt lösenord och logga in.
Har du glömt ditt lösenord, klicka på ”Skicka lösenord” så kommer det en återställningslänk till din e-post. Klicka på den och välj ditt lösenord.
2) Du ser nu dina reserverade årskort och kan nu välja olika alternativ – se nedan om de olika alternativen.
Om du begärt nytt lösenord kommer du direkt till ”ditt konto”, klicka då på ”Reserverade årskort” längst upp till höger.
3) Vill du behålla din årskortsplats/dina årskortsplatser klickar du på ”Köp ditt årskort”.
4) Önskar du byta plats – klicka på ”Byt plats”, välj den stol som passar dig och slutför ditt köp. Din tidigare plats släpps då upp till försäljning. Vänligen notera att du endast kan byta plats inom kategorierna sittplats och sjungande sittplats. Vill du byta till en annan plats kan du kontakta biljett@mff.se för att få hjälp.
5) Vill du byta biljettyp från ungdom till ordinarie väljer du det alternativet. Gäller på ståplats och sjungande sittplats.
6) Du kan även välja att deluthämta din order. Observera att du måste ha hämtat ut dina årskort i sin helhet före sista datumet för årskortsförnyelse om du inte vill att de släpps upp till försäljning.
7) Du kan välja att betala ditt årskort med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna.
8) Strax efter genomförd betalning får du ett mail med en PDF-biljett och en mobilbiljett.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Safari som webbläsare.

Hur gör jag för att få ett fysiskt årskort?

MFF:s årskort är digitala för att förenkla för dig och göra det lättare för oss att ge dig bra service. Om du ändå vill ha ett fysiskt årskort får du upp det som ett tillval och kostnaden är 30 kr. Det går inte att beställa ett fysiskt årskort i efterhand.

Vad kostar årskortet?

Inga prishöjningar har skett, ditt årskort kostar lika mycket som förra året.

vad händer med min plats om jag inte förnyar årskortet?

Om du inte förnyar årskortet går du miste om din egen plats till årets matcher och din platsreservation till nästa års köp av årskort försvinner.

Hur betalar jag för mitt årskort?

Du kan välja att betala med betal- eller kreditkort, Swish, Internetbank eller delbetalning med Klarna (läs mer nedan).

Till 2022 kommer familjeläktaren att placeras på övre etage och utgöras av sektionerna 40, 41 och halva 42. Vad innebär detta för årskortsinnehavare på familjeläktaren?

Familjeläktarens ingång (45) och sektioner kommer att göras om för att i ännu större utsträckning möta familjer med roliga aktiviteter, lekvärdar och anpassat utbud i kioskerna. Du som inte redan flyttat till övre etage kommer att få din plats där från och med 2022.

Övrigt

DELBETALNING MED KLARNA

Via Klarna kan du välja att delbetala ditt årskort. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att veta vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här.

KOMMUNIKATION VIA E-POST

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss om den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

SKICKA VIDARE DIN ÅRSKORTSPLATS

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

FÖRLORAT KORT

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

FRÅGOR & SERVICE

Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS för support.

Har du inte fått svar på din fråga om årskort på den här sidan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners