ÅRSKORT 2023

Med ett årskort säkrar du din plats till alla hemmamatcher i Allsvenskan 2023. Du har också förtur till din plats till andra eventuella tävlingsmatcher på Eleda Stadion, till exempel cup- och Europaspel.

Då släpps årskorten

Klockan 13:00 den 10 januari 2023 har icke-årskortsinnehavare i Mitt MFF och du med årskortet Ståplats Allsvenskan förtur till ett årskort. Du som har förtur får ett mail med mer information när släppet närmar sig. Tänk på att registrera dig i Mitt MFF senast torsdagen den 5 januari.

Klockan 13:00 den 25 januari 2023 kommer alla som hade årskortet Ståplats Allsvenskan år 2022 att få förtursmöjlighet till ett motsvarande årskort för 2023. Ett mail med instruktioner kommer.

Klockan 13:00 den 11 februari 2023 startar den allmänna försäljningen av årskort på mff.ebiljett.nu. Biljettluckorna på Eleda Stadion (ingång 51) kommer också att vara öppna vid släppet. Sektionerna Norra blå och Sjungande sitt är slutsålda.

OFÖRÄNDRAT PRIS

Eftersom inga prishöjningar skett sedan 2018 var planen att göra en mindre höjning till nästa år. Men med tanke på det ekonomiska läget just nu kändes det inte rätt att ni som stöttar mest måste lägga ut mer. Priset på ditt årskort är oförändrat.

MFF PLUS

Nu finns det ett tilläggspaket till dig som vill ha ut ännu mer av ditt årskort.

Detta ingår i MFF Plus:

MFF Plus kostar 995 kr.

SÖDRA SMÅ FLYTTAR

Det ska vara tryggt att gå på fotboll på Eleda Stadion och det kommer vi att jobba vidare med 2023. Som ett led i det pågående trygghetsarbetet flyttar vi familjeläktaren Södra små ett snäpp mot östra långsidan. Det betyder att hela sektion 42 nu är familjeläktare och att halva sektion 40, den närmast bortasektionen, inte längre är en del av Södra små.

Du som har årskort på den del som nu blir familjeläktare kan välja att behålla din plats till ett nytt lägre pris, eller kontakta oss för att byta plats. Du som har årskort på den del som försvinner kommer att erbjudas andra platser på Södra små.

Digitalt årskort

Tack till dig som väljer att ha årskortet digitalt i mobilen! Det minskar vår klimatpåverkan från tillverkning och utskick och förenklar hanteringen för både dig och MFF. Du kan också digitalt skicka vidare din årskortsplats till en vän om du får förhinder vid någon match.

Om du gärna vill ha ett fysiskt kort går det bra att lägga till vid beställningen till en kostnad av 55 kr.

Gåvobevis

Vill du ge bort ett årskort i julklapp? Ladda ner ett gåvobevis här och fyll i, eller hämta ett i MFF Shopen på Eleda Stadion. Notera att gåvobeviset inte är ett presentkort. Du som givare ansvarar för att köpa ett årskort till mottagaren.

FRÅGOR

Kontakta biljett@mff.se om du vill byta plats eller har andra frågor kring årskortet.

* Gäller MFF:s sortiment från dräktleverantören PUMA i butiken på Eleda Stadion. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

huvudpartners

officiella partners