ÅRSKORT 2023

Med ett årskort säkrar du din plats till alla Malmö FF:s hemmamatcher i Allsvenskan 2023.

OFÖRÄNDRAT PRIS

Eftersom inga prishöjningar skett sedan 2018 var planen att göra en mindre höjning till nästa år. Men med tanke på det ekonomiska läget just nu kändes det inte rätt att ni som stöttar mest måste lägga ut mer. Priset på ditt årskort är oförändrat.

MFF PLUS

Nu finns det ett tilläggspaket till dig som vill ha ut ännu mer av ditt årskort.

Detta ingår i MFF Plus:

MFF Plus kostar 995 kr.

SÖDRA SMÅ FLYTTAR

Det ska vara tryggt att gå på fotboll på Eleda Stadion och det kommer vi att jobba vidare med 2023. Som ett led i det pågående trygghetsarbetet flyttar vi familjeläktaren Södra små ett snäpp mot östra långsidan. Det betyder att hela sektion 42 nu är familjeläktare och att halva sektion 40, den närmast bortasektionen, inte längre är en del av Södra små.

Du som har årskort på den del som nu blir familjeläktare kan välja att behålla din plats till ett nytt lägre pris, eller kontakta oss för att byta plats. Du som har årskort på den del som försvinner kommer att erbjudas andra platser på Södra små.

Digitalt årskort

Tack till dig som väljer att ha årskortet digitalt i mobilen! Det minskar vår klimatpåverkan från tillverkning och utskick och förenklar hanteringen för både dig och MFF. Du kan också digitalt skicka vidare din årskortsplats till en vän om du får förhinder vid någon match.

Om du gärna vill ha ett fysiskt kort går det bra att lägga till vid beställningen till en kostnad av 55 kr.

Gåvobevis

Vill du ge bort ett årskort? Ladda ner ett gåvobevis här och fyll i, eller hämta ett i MFF Shopen på Eleda Stadion. Notera att gåvobeviset inte är ett presentkort. Du som givare ansvarar för att köpa ett årskort till mottagaren.

FRÅGOR

Kontakta biljett@mff.se om du vill byta plats eller har andra frågor kring årskortet.

* Gäller MFF:s sortiment från dräktleverantören PUMA i butiken på Eleda Stadion. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

DELBETALNING MED KLARNA

Via Klarna kan du välja att delbetala ditt årskort. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att veta vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här.

KOMMUNIKATION VIA E-POST

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss om den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

SKICKA VIDARE DIN ÅRSKORTSPLATS

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

Få poäng i Mitt MFF för delad plats
Om du som är årskortsinnehavare delar din plats till någon annan via AXS skickas det en biljett med ett nytt biljettnummer till mottagaren. Du behöver be mottagaren om biljettnumret och efterregistrera din närvaro på Mitt MFF, alternativt kan matchbesökaren registrera besöket på sitt konto i Mitt MFF. Klicka på ”Registrera lösbiljett” i matchöversikten.

FÖRLORAT KORT

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

FRÅGOR & SERVICE

Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS för support.

Har du inte fått svar på din fråga om årskort på den här sidan? Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners