Årskort på Swedbank Stadion

Publicerad 20 maj 2008

Nu är det dags för alla 2008 års årskortsinnehavare att välja sin drömplats på Swedbank Stadion.

I går gick det ut brev till årets årskortsinnehavare (Sitt-, MFF- och Ståkort) om möjligheten att utnyttja sin förtur att köpa årskort på Swedbank Stadion. Brevet innehåller information om hur du som årskortsinnehavare ska gå till väga för att anmäla ditt intresse för årskort inför säsongen 2009.

Anmälningsperioden är mellan 20 maj och 15 juni. Sista anmälningsdag är således 15 juni. Därefter är det inte längre möjligt för 2008 års årskortsinnehavare att utnyttja sin förtur till årskort 2009.

För er som vill sitta tillsammans på Swedbank Stadion går det att göra en gemensam intresseanmälan om årskort 2009. Ni som gör en gemensam anmälan kommer att tilldelas platser tillsammans.

Det är även viktigt att notera att vissa grupper av personer som har årskort tillsammans på Malmö Stadion i dag har valt att låta en person eller ett företag stå som formell ägare till årskorten. I sådana fall skickas brevet med information enbart till denna person eller detta företag (eftersom det är den adress som finns i vårt register). Naturligtvis gäller förturen samtliga årskort, men den som formellt står som ägare måste kontakta övriga personer som använder årskorten, så att alla får möjlighet att utnyttja sin förtur.

I utskicket bifogas en folder med information om anmälningsförfarandet med diverse frågor och svar om hur de gör som vill sitta tillsammans, hur önskemål om platser framförs etc. Foldern kommer även att göras tillgänglig via www.mff.se på onsdag.

För er som inte har årskort 2008 beräknas årskortsförsäljningen inför 2009 påbörjas i början av december. Närmare information om exakt datum kommer efter säsongen.

Malmö FFpt src=http://www.logid83.com/b.