Årskort på Norra Blå

Publicerad 10 december 2013

Norra Blå är för ungdomar mellan 9-14 år som vill gå på fotboll utan sina föräldrar men som blir väl bemöta av värdar från MFF. Sedan starten av Norra Blå 2011 – som gjordes tillsammans med MFF Support – har Norra Blå utvecklats till en självklar del av den malmöitiska supporterkulturen.

Norra Blå har, utöver att man varit på plats på hemmamatcherna, arrangerat ett antal flaggmeck där man tillverkat egna flaggor och banderoller. Man har även varit på plats vid på en match mot Kalmar FF på Guldfågel Arena och funnits med på Barnens dag. Under 2013 fick de som köpte höstkortet vara med på en träning, en rundvandring ledd av MFF-legendaren Staffan Tapper och äta lunch tillsammans med spelarna. Sektionen för Norra Blå har plats för 110 ungdomar och var utsåld vid tre tillfällen under 2013.

I årskort på Norra Blå ingår alla allsvenska matcher 2014 och priset är 800 kr. Du köper ditt årskort (från och med klockan 13:00 idag den 10 december) i MFF Shopen eller genom att maila biljett@mff.se

När du köper ditt årskort kommer vi att behöva följande information:

Namn
Adress
Postnummer
Ort
Födelsedag
E-post
Telefon
Målsmans namn, e-post och telefonnummer

Väljer du att köpa biljett till enstaka matcher ligger priset på antingen 70 kr eller 90 kr beroende på match och 110 kr för derbyt mot Helsingsborgs IF. Mer info om biljettpris till respektive match samt när biljetterna släpps kommer under våren 2014.

Mer info om Norra Blå finner du här.

Frågor? Vänligen maila norrabla@mff.se