se alla matcher på stadion

Årskort

Det bästa sättet att följa MFF är från läktaren och med ett årskort säkrar du din egen plats till alla hemmamatcher i Allsvenskan. Dessutom är du garanterad förköp av biljett till alla hemmamatcher i Europaspelet.

Så köper du ditt årskort

Fram till och med den 31 oktober 2019 kan nuvarande årskortsinnehavare förnya årskort i MFF Shopen eller på dina sidor hos MFF:s nya biljettleverantör AXS.

Du som redan är årskortsinnehavare behöver genomföra några snabba steg för att förnya ditt årskort i det nya systemet. Läs mer här.

Nyförsäljning av årskort börjar måndagen den 25 november.

Vad ingår?

Observera att det vid Europaspel kan hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Priser

Till säsongen 2020 har det inte skett några höjningar av priset på årskort.

betalningssätt

Nytt för i år att du kan betala smidigt med Swish! Observera dock att om du har ett maxbelopp registrerat som understiger ditt betalbelopp så kommer inte betalningen att gå igenom.

Övriga betalsätt:
– Betal- och kreditkort
– Internetbank
– Avbetalning med PayEx (se nedan)

Årskort på avbetalning

Via PayEx kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6 eller 9 månader för belopp upp till 7 000 kr och 6 eller 12 månader för belopp över 7 000 kr. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Ränta kan tillkomma beroende på avbetalningsplan (ingen ränta för avbetalning på 3, 6 eller 9 månader). Se alternativ för delbetalning här och villkor för delbetalning här.

kommunikation via e-post

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss om den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Skicka vidare din årskortsplats

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla Stadion fullsatt även när du själv inte kan komma.

Leverans av årskort

Alla årskort levereras via posten. Vid beställning online kommer du att få uppge din adress. Årskorten levereras tidigast i december. Alla kommer att få sina årskort levererade i god tid innan den allsvenska premiären 2020.

Förlorat kort

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor & service

Upplever du tekniska problem i köpprocessen av årskort, vänligen kontakta AXS för kundservice: +46 (0) 771 45 46 00.

För alla frågor som rör ditt årskort (till exempel byte av plats), vänligen kontakta biljett@mff.se.

Dräktleverantör & dräktpartners

Officiella partners