Årskort 2011 – den kompletta guiden

Publicerad 16 november 2010

Malmö FF är som bekant Svenska Mästare och därmed kvalar vi till Champions League nästa säsong. Här presenteras all information som kan behövas för alla som är intresserade av årskort 2011.

Inledning
Nästa år innebär en hel del nyheter. Som exempel inför vi barnkategori på familjeläktaren och höjer gränsen för ungdomar till 20. Om detta och mycket mer kan du läsa nedan. Vår förhoppning är att vi inte bara försvarar vår position i den Allsvenska toppen 2011, utan också fortsätter att vara publiklaget nummer ett.

Nya rutiner ger dig större möjligheter
Nytt för i år är att du kan betala ditt årskort över Internet. Från och med 19 november (OBS, nytt datum) kommer du att kunna klicka in via mff.se och där enkelt förnya ditt årskort genom kortbetalning. Detta har vi gjort för att du så enkelt som möjligt ska kunna bekräfta din plats och betala för 2011.

Kan du inte betala över Internet kommer du också att kunna förlänga ditt årskort i MFF Shopen.

Det som är viktigt att veta är att man har hela perioden från 19 november till den 30 december på sig att förlänga och betala sitt årskort så det är alltså ingen panik.

Alla årskortsinnehavare kommer att få ett årskortsbrev slutet på veckan med all information man bör veta angående sitt årskort 2011. I detta brevet kommer man få ett unikt lösenord så att man själv kan gå in på nätet och göra sin förnying och betalning. Om man inte vill eller inte kan vänta tills man får detta brev med lösenordet så kan man förnya och betala sitt årskort i MFF Shopen över disk med början den 19:e november.

Delbetalningen ”Tusenlappen” slopas
Det nya systemet gör att vi inte kan ta emot betalning i flera steg, därför måste vi få in hela beloppet på en och samma gång. Sista inbetalning är precis som tidigare år 30 december, förutsatt att du inte vill byta platser då betalning sker den 27 november (se nedan).

För dig som vill byta upp dig
Vill du byta platser till nästa år har vi precis som förra året en platsbytardag. Nytt för detta året är att du då alltså också betalar hela summan samtidigt. Platsbytet sker i shopen den 27 november. Mer information om evenemanget kommer senare.

För att betala via mff.se behöver vi din epostadress
De flesta av er har redan lämnat sin e-postadress och kan därmed redan idag logga in på mff.se. Ett sätt att veta om vi har just din adress är om du får våra e-post utskick idag. Är du osäker kan du enkelt kontrollera dina kontaktuppgifter genom att gå in på mff.se, klicka på ”logga in” överst i menyraden och därefter följer du anvisningarna.

Skulle du stöta på problem och du inte löser det själv kan du skicka ett mail till webmaster@mff.se. Gör det gärna till en vana att då och då logga in och kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer.

Har vi inte din e-post, vänligen lämna den och övriga kontaktuppgifter på : http://www.mff.se/Ditt_MFF/Medlem/Kontaktuppgifter.aspx. Men kontrollera som sagt att vi verkligen inte har den först genom att logga in enligt ovan.

Avbetalning via Entercard – ny möjlighet för dig som vill delbetala.
Via Entercard (ett kortföretag delägt av Swedbank) kan du välja att delbetala ditt årskort. Som alltid tillkommer det en del avgifter vid den här typen av avbetalning, men för den som köper flera årskort kan det vara ett bra alternativ. Ansökan om delbetalning via Entercard görs i MFF Shopen i samband med köpet.

Satsning på barn och ungdomar
Under året har familjeläktaren lockat mycket supportrar och vi kommer nu att öka möjligheterna för barn och unga att gå på våra matcher. Till säsongen 2011 kommer vi därför med en hel del nyheter:

* Vi höjer gränsen för barn som sitter i vuxens knä från dagens 4 till 5 år
* Barn 6 – 12 år blir en helt ny kategori på familjeläktaren, med ett lägre pris.
* Vi höjer gränser för ungdomar från dagens 16 till 20 år.
* Vi inför ungdomskategori på kortsidorna, inkl Sjungande Sitt.
* Vi inför en ny Sjungande Sitt-sektion i nordvästra hörnet av Swedbank Stadion. Ett komplement till dagens ”Roys hörna”, och som av supportrarna redan döpts till det självklara ”Bobs hörna”.

Priser
Klicka här för att se en större skiss på årskortspriserna för respektive sektion. Vi vill öka skillnaden i pris mellan de absolut mest eftertraktade platserna mitt på långsidan och kortsidorna. Vi vill stimulera att fler väljer årskort genom att öka möjligheterna för barn och ungdomar, och vi fortsätter med låga årskortspriser på ståplats. För att finansiera de nya kategorierna kommer vi samtidigt att räkna upp de andra kategorierna något (ca 6-7%)

Hur bra ser man planen från de olika sektionerna?
Klicka här för att se 360-graders foto från alla sektioner. 

Cup-  och Europaspel
Som tidigare ingår hemmamatcher i Svenska Cupen i årskortet. Dessutom har man som årskortsinnehavare förtur till sin plats i Europamatcherna. Kom ihåg att vid internationella matcher måste ståplats byggas om till sittplats, och därför har vi en begränsning på max 3000 årskort på ståplats.

Datum att hålla reda på
19 november: Förnyelse av årskort via Internet och i shopen.
27 november: Platsbytardag
1 december: Släpp årskort 2011, medlemmar
4 december: Släpp årskort 2011, allmänheten
30 december: Sista betalningsdag för de som vill förnya sitt årskort från 2010.
11 januari 2011: Släpp av de platser som inte förnyats från 2010.