Årsbok, medlemstidning, julfest och julklappar .

Publicerad 26 november 2003

Vi går in i en hektisk period nu när julen snart är här. Kansliet informerar här om Årsboken, årets sista medlemsblad, julfesten på Ibis Hotell och alla nya souvenirer som snart ramlar in bland annat matchtröjor och bäddset

Årsboken är färdigredigerad och är iväg på tryck. I år är den 20 sidor tjockare än i fjor och fylld med intervjuer, bilder och statistik. I samband med julfesten på ibis den 18 december kan alla medlemmar hämta sitt exemplar. Ni som inte har möjlighet att hämta årsboken denna kväll kan hämta den på kansliet efter detta datum. De som inte har möjlighet att hämta årsboken kommer naturligtvis att få den hemskickad under januari månad. Icke medlemmar kan köpa den för 300:- på kansliet.

Årets sista medlemsblad kommer att skickas ut med början nästa vecka. Här kommer att finnas en inbjudan till julfesten den 18 december samt inbetalningskort för medlemskap i Malmö FF 2004.

Malmö FF: s sista medlemsträff blir traditionsriktigt i form av en julfest den 18 december mellan klockan 17.00 och 20.00. Ifjor kom det så mycket folk till Kulan att det var svårt att ge alla den service vi vill. Därför kommer årets julfest att förläggas till Ibis Hotell vid Stadion. Här kommer alla medlemmar att kunna hämta sin årsbok, träffa spelare, dricka glögg/julmust och äta pepparkakor. Naturligtvis kommer försäljning av souvenirer att ske både på Ibis och på kansliet.

Massor av nya souvenirer har redan och kommer att ramla in hos Malmö FF inom de närmsta veckorna. Förutom det stora utbud som funnits sedan innan så finns nu också nya mössor, vantar och kuddar. Inom två veckor kommer dessutom nästa säsongs matchtröjor, huvtröjor för barn, bäddset och plyschpläd att finnas i butiken.