Árnason: ”Härdsmälta”

Publicerad 04 november 2015 i Nyheter

Mittbacken Kári Árnason fick se det röda kortet i slutminuterna av förlustmatchen mot Shakhtar Donetsk. Efteråt var han besviken över både matchen och sin utvisning.
Det första kortet kom i samband med straffen som Shakhtar Donetsk gjorde 2-0 på. Det andra vid en nickduell alldeles i slutet av matchen. Kári Árnason menar att det var tuffa bedömningar och är besviken över att missa matchen mot Paris Saint-Germain.
– Det är så dåligt. Jag är riktigt förbannad.
Det var stor skillnad jämfört med hemmamatchen…
– Det är riktigt stor skillnad. Hemma så ville alla ha bollen och vi spelade riktigt bra fotboll. Särskilt i andra halvlek. Jag vet inte vad som hände här. Det var en härdsmälta. Vi gör dem bra idag. Det är skillnaden. De är inte så bra som det såg ut idag.
– Vi nådde inte en tillräcklig nivå. Vi tappar bollen mycket. Vi hade tur att komma in i paus med 0-1.
På presskonferensen pratade Åge Hareide om att det var psykologiskt jobbigt att få det andra baklängesmålet så tidigt i andra halvlek. Hur kändes det på plan?
– Det är riktigt. Men det borde inte hända. Vi borde fortsätta att tänka att vi bara behöver ett mål för att ta oss vidare.
Den 25:e november väntar hemmamötet mot Paris Saint-Germain. Den matchen missar Kári Árnason. Han har dock förtroende för lagkamraternas förmåga att fixa ett bra resultat.
– Man hämtar inte ofta poäng på Santiago Bernabeu. Men mot PSG hemma kan vi göra det.

huvudpartners

officiella partners