Årets matchvärdslottning är avgjord

Publicerad 01 februari 2024 i Företag,Nyheter

Nätverket hade sin första träff för året under onsdagen. I Restaurang 1910 presenterades aktivitetsplanen och matchvärdslottningen avgjordes. I år firar dessutom Nätverket 25 år.

Det var stort intresse när Nätverket samlades för första gången det här året. Cirka 135 personer var på plats, vilket är fler än det någonsin tidigare varit på årets första träff. Under dagen presenterades aktivitetsplanen för året och matchvärdslottningen avgjordes.

– Känslan är att vi har varit ifrån varandra i två månader, vi har vunnit ett guld, vi har firat jul och nu är vi äntligen tillbaka. Det är en härlig känsla, säger försäljningschef Magnus Svensson.

I år har Nätverket funnits i 25 år och det är inte bara stort intresse för träffarna. Trycket från våra partners är just nu enormt och engagemanget är stort. Det märks bland annat på våra klubbstolar som säljs i högt tempo och det är troligt att vi säljer slut dem.

– Man märker av sorlet i lokalen, så fort alla träffas så börjar det ”tuggas”, underbart. Man känner verkligen att de som är på plats har en oerhört stark relation till varandra och till Malmö FF. Det som är extra roligt är att vi tillsammans firar silverbröllop i år, säger Magnus Svensson.

Matchvärdar 2024

Hammarby, Puma
Västerås, Sydsvenskan
AIK, ApQ 
GAIS, Bemt
Kalmar FF, Exakta
Elfsborg, Länsförsäkringar Skåne
Halmstads BK, Oatly
IK Sirius, MFF i Samhället
IFK Norrköping, 1910 event
Djurgårdens IF, Visolve
BK Häcken, Boozt
Mjällby AIF, Volkswagen
IFK Värnamo, Tillmobil
IFK Göteborg, Eleda
BP, TicTac

huvudpartners

officiella partners