Årets matchtröja är här

Publicerad 03 mars 2017 i Nyheter

Årets matchtröja har en unik och elegant design som är specifikt framtagen för Malmö FF. Tröjan levereras av av MFF:s dräktleverantör PUMA och finns till försäljning från och med idag, den 3 mars, i vår webbshop och imorgon, den 4 mars, i MFF Shopen och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Årets matchtröja har en unik och stilren design som på framsidans centrala yta pryds av konturer från Malmö FF:s emblem. Den låga kragen och ärmsluten bryter av i vitt, vilket enhetligt matchar namn- och nummertryck på tröjans baksida.

Matchtröjan är gjord av lättvikts- och funktionsmaterial, så kallad DryCell, som håller tröjan torr och transporterar bort svett. Passformen är normal och något kortare än förra årets modell, vilket gör den ypperlig att bära för både spelare och supportrar.

– Den nya matchtröjan är perfekt för Malmö FF. Den är klassisk och nyskapande på samma gång. Det känns definitivt som rätt tröja för att nå nya framgångar, säger Markus Rosenberg.

Årets matchtröja är den första att lanseras sedan Malmö FF och PUMA i höstas tecknade ett nytt flerårsavtal som betyder att samarbetet lyfts till en ny nivå, där MFF tar plats tillsammans med PUMA:s övriga europeiska toppklubbar.

– Vi är otroligt stolta över årets hemmatröja och det känns stort att lansera en tröja som är framtagen enkom för Malmö FF och supportrarna, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing på PUMA.

Precis som tidigare kommer Malmö FF att spela med dräktpartnern Volkswagens klassiska runda logga på bröstet.

Första matchen där spelarna kommer att bära tröjan blir på söndag i mötet med Rosenborg BK på Swedbank Stadion med matchstart klockan 15:00.

I samband med matchen kan du naturligtvis införskaffa den nya tröjan och därmed säkerställa att du precis som spelarna bär den redan från dag ett. MFF Shopen öppnar klockan 13:00 på söndag och kommer även att hålla öppet efter att matchen avslutats.

Finns till försäljning nu

Hemmatröjan finns redan nu till försäljning i vår webbshop och från och med imorgon, den 4 mars, i MFF Shopen och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Matchtröjan finns i storlekarna 104-4XL. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor.

Släppet av 2017 års bortatröja kommer att ske senare under säsongen. Fram till dess kommer dock 2016 års marinblå bortatröja att användas av spelarna och finnas till försäljning.

Se till att följa MFF Shopen på Instagram för att få uppdateringar om den nya matchtröjan och senaste nytt om andra souvenirer: mff_shopen

MFF Shopens öppettider:

Lördag 4 mars: 10:00 – 15:00

Söndag 5 mars: 13:00 – 15:00 samt efter matchens slut (vid ca 17:00)

huvudpartners

officiella partners