Årets matchtröja är här

Publicerad 16 mars 2016 i Nyheter

Årets matchtröja är av klassisk och stilren design och kommer ifrån MFF:s dräktleverantör, PUMA. Hemmatröjan finns till försäljningen från och med idag, den 16:e mars, i MFF Shopen, i vår webbshop och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobilia, Södergatan samt Bernstorp.

Årets matchtröja är av klassisk design med rena linjer och små detaljer som den låga kragen och knäppningen vid halsen. Tröjan är av lättviktsmaterial, så kallad DryCell, som transporterar bort svett för att hålla tröjan torr och den har normal passform för att passa alla med ett himmelsblått hjärta.

– Jag gillar den nya matchtröjan skarpt. Stilen är lite retro med roliga detaljer. Den är dessutom skön att ha på sig och har bra passform. Känslan är att den är en typisk guldtröja, säger Markus Rosenberg.

– Det är alltid en spännande process att ta fram matchtröjan tillsammans med MFF och jag är själv väldigt nöjd med den stilrena designen för årets modell, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing på PUMA.

Precis som vid fjolårets tre avslutande matcher i Allsvenskan kommer ”Tillsammans” var tryckt på bröstet. Detta kan dock komma till att ändras under säsongen.

Första matchen som spelarna kommer spela i den nya tröjan är på lördag då vi möter Kalmar FF i semifinal i Svenska Cupen.

Går till försäljning idag

Hemmatröjan kommer att finnas till försäljning från och med idag den 16:e mars kl. 10:00 i MFF Shopen, i vår webbshop och i Intersportbutikerna: Emporia, Mobila, Södergatan samt Bernstorp.

Vi kommer att ha Playstation i MFF Shopen där du kan utmana dina vänner i FIFA och den 16:e mars mellan 16.30-18.00 kommer även Vidar Örn Kjartansson, Jo Inge Berget och Anders Christiansen vara på plats för att skriva autografer.

Om du köper tröjan antingen den 16:e eller 17:e mars bjuder vi dig på två biljetter till träningsmatchen Malmö FF – HJK Helsingfors på Swedbank Stadion den 25:e mars. Erbjudandet gäller vid samtliga försäljningsställen. 

Tröjan finns i storlekarna 104-4XL och barnstorlekarna kostar 549 kronor och vuxenstorlekarna 699 kronor.

Bortatröjan är av samma design som hemmatröjan men går helt i mörkblått precis som 2014/2015-års bortaställ. Den kommer dock till butik först om någon dag, men du kan redan nu förbeställa den i MFF Shopen och i vår webbshop.

MFF Shopens öppettider:
Måndag-Fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00

huvudpartners

officiella partners