Är du världens bäste Morfar?

Publicerad 28 april 2010

Klart att du är. Alla morfäder är världens bästa för sina barnbarn. Samma gäller för alla som är mormor, farmor eller farfar – man är bara bäst i sina barnbarns ögon.

Då tänkte vi så här:
Inför nästa match mot Trelleborg får du gratis ta med dig ett av dina barnbarn. Om två mor – eller farföräldrar vill gå, får ni såklart ta med er två barnbarn. Innan matchen kan du ju berätta om hur det var när du var liten– och kanske låg bakom målet på Gamla IP och hade Tore Svensson som idol. Eller så njuter ni bara av stämningen på Swedbank Stadion. Kanske blir det ett så starkt minne att ditt barnbarn en gång i framtiden berättar för sina barnbarn hur det var att gå på fotboll det året Malmö FF fyllde hundra. Tillsammans med världens bäste morfar.

Erbjudandet gäller under ordinarie öppettider i MFF Shopen och under matchdag utanför MFF Shopen mellan 15.30-16.45 mot kontant betalning. MFF Shopen är stängd 1 maj. Biljettpriset är detsamma som en vuxenbiljett, pris 275:-. Erbjudandet gäller platser på familjeläktaren och ger en gratisbiljett per mor/farförälder. Begränsat antal biljetter så snabba er till MFF Shopen.