Antonsson: ”Fantastiskt skönt med tre poäng”

Publicerad 22 september 2019 i Nyheter

Marcus Antonsson var inblandad i alla tre målen när MFF tog tredje raka segern i Allsvenskan.

– Fantastiskt skönt med tre poäng. Jag tycker att vi gör en bra bortamatch till stora delar, vi har några bra chanser i första halvlek som vi inte tar till vara på, säger Marcus Antonsson.

– Vi snackar i halvtid om att fortsätta och att försöka vara effektiva framför mål. Desto längre matchen går, desto tröttare blir dem känner vi. Matchen öppnar upp sig till slut och vi tar vara på våra chanser.

Marcus Antonsson har haft det lite tuffare med målskörden under de senaste veckorna. Senaste målet för anfallaren var i Europakvalet mot NK Domzale.

– Det är skönt att göra mål igen! Jag tycker att jag har jobbat hårt för det och bollen har studsat lite stolpe ut för mig, men nu kan man förhoppningsvis pricka formen när vi har viktiga matcher framför oss.

MFF:s första mål kom efter en tilltrasslad situation där både Guillermo Molins och Marcus Antonsson hade bollen i mål. Till slut tilldelades Molins målet – och Antonsson lyfter fram lagkamraten AC:s roll i öppningsmålet.

– Jag bara städade in bollen när jag fick chansen. Men det var en fantastisk prestation från ”AC” som tar sig förbi fyra man och petar fram den till oss, så det är ju hans mål egentligen.

huvudpartners

officiella partners