Äntligen kan MFF-familjen samlas igen!

Publicerad 23 september 2021 i Herr,Nyheter

Det har gått 583 dagar sedan vi sågs senast. Nu kan vi äntligen samlas igen och skapa nya minnen, som bara MFF-familjen kan. Söndagen 3 oktober möter vi Mjällby AIF hemma och för första gången sedan den 27 februari 2020 har vi möjlighet att fylla Eleda Stadion på nytt.

Malmö FF vill börja med att tacka alla supportrar för er förståelse, samarbete och framför allt ditt lojala- och passionerade stöd för vår förening. Supportrar är varje fotbollsklubbs bankande hjärta och ingenstans är det mer talande än i Malmö. Tillsammans har vi gjort det omöjliga möjligt. Tillsammans är vi Malmö FF. Det betyder allt att få ha dig på plats igen.

biljettsläpp till matchen mot mjällby aif 3/10

ÅRSKORTSINNEHAVARE
Välkommen tillbaka! Ingenting har varit sig likt utan dig på våra hemmamatcher. Du går givetvis in på ditt årskort och sitter på din egna plats. Om du som årskortsinnehavare inte har möjlighet att gå på matchen kan du dela din biljett till någon annan. För att dela sin plats loggar du in med dina uppgifter hos vår biljettleverantör AXS och skicka vidare din biljett via ”Mitt konto” > ”Aktiva årskort” > ”Ge bort”. Därefter ska du hitta rätt evenemang och även fylla i mailadress till den person som du vill skickade vidare din biljett till. Du kan också välja att skicka tillbaka din biljett till Malmö FF så att vi sedan kan sälja den vidare till någon annan. Det gör du också genom ovan tillvägagångssätt och väljer sedan biljett@mff.se som mottagare av din biljett.

FÖRTUR FÖR MEDLEMMAR
Från fredag, 24 september, klockan 11:00 har medlemmar i Malmö FF möjlighet att köpa 1-2 biljetter. Förtursmöjligheten gäller fram till och med måndag, 27 september, klockan 13.59. Har du ett familjemedlemskap kan samtliga supportrar som ingår i medlemskapet köpa 1-2 biljetter var.

BILJETTER TILL ALLMÄNHETEN
Skulle där finnas biljetter kvar efter att medlemmar givits förtursmöjlighet kommer outnyttjade biljetter att gå ut till allmän försäljning under måndagen 27 september, klockan 14:00.

huvudpartners

officiella partners