Äntligen en Blå Lördag

Publicerad 29 mars 2006

På lördag den 1 april är det dags för en tradition faktiskt.
Malmö FF ordnar en Blå Lördag som en form av Kick-Off inför den Allsvenska premiären. I år blir satsningen större än någonsin. Mellan klockan 12.00- 16.00 är alla välkomna till Mobilia Shopping Center och Jägersro Center.

För fem år sedan satte man upp ett bord på Stortorget, sålde souvenirer och informerade om premiären. I år försöker vi genomföra det största projektet någonsin. Och du är välkommen.

Årets Blå Lördag är lördagen den 1 april mellan klockan 12.00 och 16.00. Platserna är Mobilia Shopping Center och Jägersro Center. På båda ställena kommer en 24 kvadratmeter stor scen samt en rejäl ljud- och ljusanläggning att byggas upp. Både ställena är smyckade med flaggor och posters.

På scenen, cirkatider
12.15 Rednex på Mobilia, Sandra Dahlberg på Jägersro

13.00 Malmö FF:s halva spelartrupp presenteras på vardera centra.

14.00. Sandra Dahlberg på Mobilia, Rednex på Jägersro

14.30 Malmö FF:s halva spelartrupp presenteras på vardera centra.

Vi kommer också att presentera vinnarna i olika tävlingar, spela musik och dela ut smakprover från Pågen, Malaco Leaf och Skånemejerier.

Bredvid scenen finns det möjlighet att få autografer från din favoritspelare eller gästartist.

Bolljonglering för barn
Bredvid scenen kommer det att finnas en bolljongleringstävling för alla barn till och med 12 år. Man kan vinna en unik VIP-träff med Malmö FF i samband med en match.

Souvenirer
Vi kommer även att ha försäljning av souvenirer. Allt för att vara så fin som möjligt inför premiären den 3 april.

Åk gratis med Skånetrafiken
Under hela dagen åker alla som har en MFF- keps, halsduk eller matchtröja på sig gratis med lokaltrafiken. Bussarna flaggar och chaufförerna bär MFF-halsduk.

Vinn VIP-träff
Är ni över 12 och kan inte delta i bolljongleringstävlingen. Lugn, du kan vinna ändå. Mix Megapol Radio City finns på plats för att fixa det. Lyssna mer på deras sändningar så får du veta mer.

Blå Lördagen blir en perfekt start på helgen och uppladdning för premiären den 3 april. Ta hela familjen med dig och kom.

Allt kan naturligtvis hända och vi vill därför reservera oss för eventuella förändringar av innehållet och tider på Blå Lördagen. Senaste nytt finns dock alltid på Malmö FF:s hemsida. Alla aktiviteter sker utomhus så klä dig efter väderleken.