Äntligen dags!

Publicerad 06 februari 2009

Imorgon lördag kl. 13 spelas första hemmamatchen för säsongen. Motståndarna är Landskrona Bois och matchen spelas på A-lagets nya träningsplan för säsongen – Plan 9, längs Stadiongatan.

Läktare, servering och fri entré
På parkeringsplatsen öster om planen kommer det att finnas en läktare för 800 personer. Det är fri entré så kom i god tid och klä dig varmt. Självklart kommer vi också att se till att det finns servering av korv, läsk och kaffe.

Parkering
Det finns begränsat med parkeringsplatser så ta gärna bussen eller cykla. Parkeringsplatser finns mellan Coops parkering och läktaren men inte så många. Det finns parkering vid Kulan och Kombihallen men tänk på att köra in från John Ericssons väg då infarten från Stadiongatan är avspärrad. Annars rekommenderar vi vägarna kring Pildammsparken och parkeringen på Per Albin Hanssons väg mitt emot Mobilias parkering.

MFF tv
Matchen filmas och ett sammandrag kommer på mff.se under lördagskvällen.

Sist men inte minst
Tänk på att även träningsmatcher på en konstgräsplan i februari går under tävlingsbestämmelserna (TB) d v s samma regler gäller som i allsvenskan med vad som är tillåtet och inte tillåtet.

Inte bara A-laget spelar i helgen

Kom och se våra duktiga ungdomslag spela.

Lördag 7 feb:
10.00 Malmö FF P16 – Lyngby (Danmark) Plan 9 (förmatch till A-laget)
10.00 Malmö FF P14 – Lyngby (Danmark) Plan 10

10.30 Malmö FF P15 – Lyngby (Danmark) spelas i Danmark.

Söndag 8 feb:
13.00 Malmö FF Jun. – Mjällby AIF Plan 9