Ännu en seger för B-laget!

Publicerad 08 september 2003

Det börjar nästan bli tjatigt men B-laget vann och är därmed uppe i åtta raka segrar! Säker seger över Öster med 3-1.

Malmö FF B- Östers IF B:
3-1(0-1)

MFF-mål:
1-1 63 min Markus Rosenberg
2-1 75 min Markus Rosenberg
3-1 83 min Jesper Rendin

Startuppställning:
Joakim Moberg –
Matias Concha, Johan Guiomar Nilsson, Max Fuxberg(60), Billy Berntsson –
Erik Johansson, Tobias Grahn, Thommie Persson, Andreas Wihlborg(46) –
Darko Lukanovic(80), Markus Rosenberg

Avbytare:
Markus Dübré
Behrang Safari 46 min
Magnus Bönnemark
Jesper Rendin 80 min
Anders Ekelund 60 min

Anders Palmér:
”Första halvleken slarvar vi och har ett dåligt passningsspel. I andra sätter vi fart och då har Öster svårt att hänga med. Vi gör en riktigt bra andra halvlek och många spelare är duktiga; Matias Concha, Behrang Safari för att nämna några. Tobias Grahn kommer mer och mer och blev bättre ju längre matchen led. Markus Rosenberg Och Darko Lukanovic skapade många bra chanser och backlinjen var stabil. Öster hade ett bra lag så det var bra att kunna vända underläget.”