Andrahandsbiljetter stoppas

Publicerad 23 oktober 2013

I samband med att matchen mot Syrianska tidigt såldes slut på många läktarsektioner har det dykt upp biljetter på andrahandsmarknaden. MFF avråder bestämt från att köpa biljetter från okända människor.

De senaste veckorna har vi jobbat hårt med att få bort andrahandsmarknaden på våra biljetter. Vi har t.ex. kontaktat alla annonsörer som via Blocket försöker sälja biljetter till överpris. I en del av fallen har det lett till att vi har kunnat makulera bokningar och köp som inte gjorts enligt de bestämmelser som finns. Det mest effektiva i den här situationen är dock att uppmana till att inte köpa biljetter från någon annan än auktoriserade återförsäljare, d.v.s. Malmö FF eller Ticnet.

Självklart kan man få förhinder att gå på match, och det är inte förbjudet att sälja vidare sin biljett till det pris som står på biljetten. Det är däremot inte tillåtet att sälja vidare sina biljetter till dyrare pris, och det är dessa biljetter vi nu stoppar.

Vi vill även påpeka att MFF inte tar något ansvar för en biljett som köpts i andra hand. Är den falsk eller kopierad, eller vidaresåld till ett obehörigt pris, kommer den inte att fungera i insläppet, och är det då fullsatt kommer det inte finnas någon möjlighet att köpa biljett på plats.