Anders Pålsson tillförordnad ordförande i MFF

Publicerad 07 december 2018 i Nyheter

Malmö FF:s medlemmar kommer att välja ny ordförande på årsmötet den 1 mars 2019. Till dess har styrelsen inom sig beslutat att utse Anders Pålsson till tillförordnad ordförande.

Beslutet togs av styrelsen på ett sammanträde under fredagen med anledning av det tragiska beskedet att föreningens ordförande Håkan Jeppsson har gått bort.

– Håkan Jeppsson var en oerhört engagerad och driven person som förändrade föreningen på ett genomgripande sätt. Som person minns vi alla Håkan som en varm och trevlig människa som var omtyckt i föreningen, säger Anders Pålsson, tillförordnad ordförande.

Anders Pålsson, som utöver en bakgrund som bland annat VD och koncernchef för Hilding Anders också varit ungdomsspelare och ungdomstränare i MFF, valdes in i styrelsen år 2010 – samma år som Håkan Jeppsson tillträdde som ordförande. Han kommer i egenskap av tillförordnad ordförande att leda styrelsens arbete till och med föreningens ordinarie årsmöte den 1 mars 2019.

– Malmö FF är i djup sorg. Det är en oerhört tragisk situation som vi nu måste förhålla oss till på bästa sätt. Alla inom föreningen är fast beslutsamma om att fortsätta arbetet i Håkan Jeppssons anda, säger han.

– Föreningen är välskött och står på solid grund. Styrelsen har lång erfarenhet, hög kompetens och kommer att fortsätta att utveckla föreningen enligt den strategi som är lagd.Det planerade medlemsmöte som skulle ha hållits den 10 december flyttas till måndagen den 14 januari klockan 18:30 i Restaurang 1910 på Stadion.

huvudpartners

officiella partners