Anders Christiansen efter förlusten i cupfinalen

Publicerad 05 maj 2016 i Nyheter

En tung förlust i cupfinalen efter spel med en man mindre i större delen av matchen. Besvikelsen var stor för Anders Christiansen efter förlusten i straffläggningen.
– Besvikelsen är stor, självklart. Det känns tufft, säger Anders Christiansen.

Efter utvisningen på Oscar Lewicki tidigt i andra halvlek tyckte Christiansen att MFF föll tillbaka lite för långt i planen och BK Häcken tog över spelet.

– Efter att ha spelat med tio man så pass länge så var vi väldigt trötta. Vi skulle kanske ha varit mer lugna med bollen efter utvisningen för vi har perioder då vi försöker spela, men vi sjunker tillbaka lite för långt.

MFF höll sig kvar i matchen trots det numerära underläget men föll i straffläggningens sjunde omgång.

– Det blir svårt att spela så lång tid med en man mindre. Sen får de två mål lite för enkelt och snabbt, efter det får vi koncentrera oss på att ta oss in i matchen igen och spela på omställningar under resten av matchen. Vi får chansen i straffläggningen att avgöra men tyvärr så tar vi inte den chansen. Vi försöker vårt bästa men räckte inte till idag.

– I förlängningen har vi har några fina omställningar och några fasta situationer som vi kunde ha utnyttjat. Det känns skit just nu, avslutar Anders Christiansen.

huvudpartners

officiella partners