Anders Anderssons Floridablogg del 6

Publicerad 04 mars 2008

”Idag dvs måndag har vi först tränat lätt och sedan begett oss till ännu en nöjespark, nämligen Seaworld. Sist var vi fem som åkte till Universal men idag var det nog istället ca fem som stannade hemma.

Vi fick se en riktigt cool späckhuggaruppvisning. Otroligt vad de kan lära så vilda och farliga djur.”

”Idag dvs måndag har vi först tränat lätt och sedan begett oss till ännu en nöjespark, nämligen Seaworld. Sist var vi fem som åkte till Universal men idag var det nog istället ca fem som stannade hemma.

Vi fick se en riktigt cool späckhuggaruppvisning. Otroligt vad de kan lära så vilda och farliga djur. Alla var vi mäkta imponerade av späcken och deras skötare.

Eftersom vi är i USA fick vi givetvis extra valuta för pengarna då det visade sig finnas en hel del valar även bland publiken.

Vi såg även en riktigt rolig föreställning med clowner och materialar-kenneth, eller jag menar sjölejon.

Vi som gillar att åka rollercoaster gav oss i kast med en sådan vid namn Kraken. Den sägs vara större, längre och spinna mer än någon annan i Orlando. Vi har ju åkt några häftiga tidigare i veckan så vi var skeptiska men dra mig baklänges.
Vilken upplevelse!!! Sanslöst fartfylld, svängig, krängig, loopande och snabb bana. Vi var helt bitna.

Nu skulle vi även få med oss resten också och då visade vi en otrolig moral och laganda.
Vi mörkade helt enkelt att den varit så rysligt ball och sa istället till Daniel A och några andra som hatar åka b o d-banor att den inte alls var i klass med de vi berättat om tidigare. Hur lugn och behaglig som helst.
Kuppen gick hem och Danne mfl hängde motsträvigt med upp i monstret. Vi höll alla masken och intygade att det var som en promenad i parken…

…ända fram tills vi satt oss och spänt fast oss i sätena och inte kunde komma loss. Då skrattade och skrek alla att detta är den värsta och sjukaste berg och dalbana vi åkt. Under den långsamma stigningen mot första backen såg man svetten droppa från våra kamrater. Glädje.

Oj vad elaka de är tänker ni. Nejdå säger jag. Vilken teambuilding. Alla var grymt nöjda och som vi trott mådde de mycket bättre efteråt. De sa att efter första skräcken lagt sig så var det, nästan, en ren njutning.

Vi kollade under dagen in alla tänkbara vattendjur. Vackert och intressant.

När vi blev lite hungriga tänkte vi gå till ”Mammas healthy alternative”. Kunde ju vara gott med nåt nyttigt för oss fotbollsspelare. Det blev vi blåsta på dock eftersom restaurangen var stängd. Vi blev föga överraskade och kom fram till att den nog bara varit öppen en vecka innan den fått stänga igen. De amerikanska valarna vill ha annan sorts mat.

När vi kom hem gick vi istället på en riktigt bra restaurang som omväxling. Mätta och glada ska vi nu förbereda oss för morgondagen. Då är det ny match för somliga och träning för oss andra. Hoppas det är lite bättre motstånd denna gång.

En Hegerforsare bjöd Skoog på häromdagen. Då ledarna badade i poolen sa han: ”Hans Gren hade så små badbyxor att man nästan såg hans gren.

Den som lever får se.

Ha det gott.

AA