Anders Anderssons Floridablogg del 5

Publicerad 03 mars 2008

En kort uppdatering från Anders Andersson då det mesta av dagen bestod i att förbereda, genomföra och analysera dagens match.

Men dagens domare är i fokus men inte på det sätt ni tror.

Idag har vi lirat. Jag antar att alla som läser detta redan vet att vi lyckades vinna vår första match i staterna. Man har väl mött bättre motstånd genom åren men det var kul att Skoogen gjorde 5 fina mål och att Jiloan och Robin nätade för första gången i den himmelsblå tröjan.

Jonathan hade tagit med sig dammsugaren och gjorde rent i målområdet genom att från nära håll trycka in 4 baljor.

Det mest intresanta var väl annars att domaren kom från Irland och var här av följande anledning:

Hans son och dennes fästmö åkte i julas till Orlando för bröllopsresa. En kväll när tjejen var trött och blev kvar på hotellet hängde domarens son med en kille de träffat till en närliggande bar. Efter ett par glas visade det sig att killen var intresserad av mer än att bara prata. Han började smeka irländaren och reaktionen lät inte vänta på sig. Domarens son knockade helt sonika sin beundrare och blev tagen av polisen.

De satte honom i finkan och satte borgen till beskedliga 25 000$. Domarn åkte hit för att hjälpa sin son ur knipan men än så länge har de inte kommit hem i väntan på förmodad rättegång. Tre månader alltså. Sorgligt men sant. Man ska inte bråka med jänkare det är helt klart.

Allt detta fick jag veta under matchen. Ni vet vid hörnor och inkast och annan tråkig tid.
Nej han sa det faktiskt efter matchen men det fattade ni kanske?

Annars har det inte hänt så mycket av intresse idag. Vi tog en tur till ett outlet på sena eftermiddagen. Fanns en del att köpa men inte mycket av värde.

Nu ser jag att Ulrich kopplar på sin laddare så det är väl dags att gå och knoppa.

Ha det gott

aa