Alla snackar om Göteborg…..

Publicerad 12 oktober 2004

”Alla bara pratar om Göteborg. Om den 25:e. Om man ska åka till Nya Ullevi. Om seriefinalen. Om guldfesten. Om den fantastiska resan hem. Jag fattar det inte. Jag kan inte ens tänka på Göteborg. Inte ännu. Jag tänker bara på Landskrona.”

Mats Weman levererar ännu en läsvärd krönika

Jag tror nämligen att matchen mot Landskrona är nyckeln till guldet. Vinner MFF den matchen så kopplar man greppet. Och framför allt får man med sig nödvändigt bränsle av självförtroende upp till Göteborg. Man vänder en dålig trend efter förlusterna mot Kalmar och Hansa Rostock. MFF blir en vinnare igen. Men vi är inte där ännu. Inte förrän vid tio i nio på måndag kväll. Först då kan jag – kanske – prata om matchen mot Göteborg.

Klicka här för att läsa hela krönikan