Alf Westerberg ny tipselittränare i Malmö FF!

Publicerad 01 november 2002

Nu är det klart att förra TFF-tränaren Alf Westerberg blir ny tipselittränare.
”Jag är väldigt glad för den möjlighet och det förtroende jag nu får av Malmö FF”

Alf tillträder den första december och ser fram emot uppdraget:

”Det känns alldeles utmärkt. Jag är väldigt glad för den möjlighet och det förtroende jag nu får av Malmö FF. Klubben inger med sin tradition respekt och det är extra kul att få komma in nu när det är sånt drag kring föreningen. Det går bra för Malmö FF och man visar verkligen att man har hög ambitionsnivå för att hitta och fostra egna talanger. Det är viktigt att de unga talangernas utveckling hela tiden är i centrum. Visst är det viktigt med lagets resultat och tabellplacering men det är ännu viktigare att vi fostrar talanger som kan steget upp i A-laget. Jag tror att med min erfarenhet som A-lagstränare i olika föreningar vet vad som krävs av killarna och för att de skall kunna ta steget upp.
Det har naturligtvis sin tjusning att vara A-lagstränare men jag är minst lika tillfreds med att jobba bakom kulisserna. Jag hoppas på ett bra samarbete med Tom och de andra.”